Специално за минифеста Free spirit day, който ще стане факт

...
Специално за минифеста Free spirit day, който ще стане факт
Коментари Харесай

Мария Косса с урок по афро денс у нас

Специално за минифеста Free spirit day, който ще стане факт на 29 септември от 12 ч. във "Фабрика 126 ", идва Мария Косса, с цел да организира едночасов урок по афро денс. Популярната артистка е с корени от Мозамбик. Съоснователка е на съдружие "Културовеци ", чиято задача е да реализира разговор сред българската и африканските култури.
Почитателите на музиката ще имат опция да се включат и в танцовата работилница "Театър и придвижване ". А билетите за минифеста към този момент са в продажба и се популяризират в мрежата на Eventim.bg. До 1 август цената е 15 лева, до 29 септември - 20 лева, а в деня на Free spirit day входът ще е 25 лева
Пропуските дават безграничен достъп до програмата на събитието, която включва хендмейд базар и осъществяване на разнообразни арт работилници. Сред участниците ще бъде нашумялата във фейсбук женска група In & Out, която продава и обменя всевъзможни готини и неповторими находки - облекла, обувки и аксесoари. Освен опцията да сътворите нещо със личните си ръце, в прилежащите зали ще може да се разкършите в ритъма на разнообразни музикални стилове.
Програмата на фестивала продължава в 20 ч. с присъединяване на DJ Tormoz-Ilka, която ще подгрее посетителите за концерта на съветската изпълнителка Ника Любецкая, по чиято концепция ще се организира Free spirit day. Феновете ще станат очевидци на новия й международен план - колаборация с музиканти от България, Русия, Нигерия и Ирак.

http://www.eventim.bg/bg/bileti/mini-fest-free-spirit-day-sofia-fabrica-...

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР