Специално за auto-press.net от Солвейг Греве, Global Press, Париж Френската

...
Специално за auto-press.net от Солвейг Греве, Global Press, Париж Френската
Коментари Харесай

Пътуване в стил с точния автомобил - видео

Специално за auto-press.net от Солвейг Греве, Global Press, Париж

Френската първокласна марка DS Automobiles, която принадлежи на Stellantis, пуска своите модели DS 4 и DS 7 в специфичното издание " Esprit de Voyage ". По време на излет във Франция, съумях да се убедя сама, че шофирането на кола може да бъде доста чувствено преживяване.

Днес повече от всеки път колите би трябвало да бъдат повече от средство за напредване. Клиентът чака дух, грациозност и жанр като част от себеизобразяването, изключително от тези модели на по-високите етажи на гамата коли. Това е мястото, където DS се стреми да заеме подобаващото му се място със комбинация от традиция и напредък.

Традицията се предава най-вече от името DS като възобновление на колата, която демонстрираше безподобния френски метод на шофиране като никой различен модел. Автомобилите оттогава с отпратка към " божественото ", " La Deese/Богинята ", и през днешния ден оферират набор от позиция на технологии и комфорт, който през днешния ден още веднъж трансформира пътуването с кола в наслаждение.

Французите снимаха специфичен филм, който да покаже по какъв начин работи това. В него известният странник Шеймъс Кеърни записва и наблюдава красиви, постоянно непознати страни и техните хубости. Изкуството на пътуването - Une Reinvention Francaise, може да се види на Amazon Prime.



Той пътува с флагмана на младата марка DS, DS 7. И тъкмо с този SUV с хибридно задвижване и мощните 300 к.с. напуснах Париж през днешния ден. Специалният модел, оцветен в кристално сиво, демонстрира ясно накъде отива пътуването с надписа „ Esprit de Voyage “ върху панела на прага на вратата. Тази тематика е продължена и от различен детайл - DS разполага с релефна карта на Европа върху покрития с кожа похлупак на таблото, който е кръстосан с фини линии. Иначе кожата е безупречна, твърдят от марката – тя е от баварски високопланински говеда.

И пътуването през животинското царство на Великата нация продължава. Удобните седалки на DS 7 глезят пасажерите начело с стратегия за масаж, наречена „ котешки лапи “. Леки, нежни подбутвания в гърба ни съпровождат, до момента в който се плъзгаме из града на любовта, който, както е известно, минава през стомаха и съставлява следващата цитадела на френската национална горделивост.

Един от нейните отлични представители е Жулиен Дюма. Звездният готвач в средата на четирийсетте дава отговор за кухнята на парижкия гурме ресторант Bellefeuille в хотел Saint James. И където удоволствието е вкъщи, DS не желае да липсва. Жулиен Дюма кара DS 7 E-Tense и е освен изразител на новата френска топ гастрономия, само че и дипломат на марката DS. Днес той има време единствено за къса закуска, би трябвало да отиде в кухнята, а ние излизаме в провинцията до Шато дьо Рарей, на съвсем 80 километра отвън Париж.

На половината път до такава степен DS 7 елементарно се плъзга, без да употребява мотора с вътрешно горене. Мислите си, че забравяте часа, само че това е малко евентуално, тъй като DS е сложил оптичен шоу номер в средата на зрителното поле на модерното, ясно подредено табло. Ако натиснете светещия червен стартов бутон, се отваря типичен часовник. За тъкмо тази френска автомобилна атмосфера способства манифактурата Bernard Richard от Париж. Французите могат освен да готвят, само че и да отгледат шармантни коли...

Спецификации DS 7 E-Tense 4x4 300 " Esprit de Voyage ":
Дължина / широчина / височина: 4.59 / 1.89 / 1.63 метра
Двигател: 1.6 литров бензинов
Работен размер: 1,598 куб.см
Мощност на електродвигателя на предната ос: 81 кВт/ 110 к.с.
Мощност на електродвигателя на задната ос: 83 кВт/ 113 к.с.
Обща мощ: 220 кВт/ 300 к.с
Скоростна кутия: 8-степенна автоматизирана
Въртящ миг: 520 Нм
Ускорение 0-100 км/ч: 5,9 секунди
Максимална скорост: 240 км/ч
Електрически пробег (WLTP): 69 км
Разход (WLTP): 1,2 л/100 км
Разход на електрическа енергия: 16,4-16,2 kWh/100 км
Цена: от 50 690 евро
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР