Специално за auto-press.net от Карл Зайлер, Global Press, Гросгерау, Германия

...
Специално за auto-press.net от Карл Зайлер, Global Press, Гросгерау, Германия
Коментари Харесай

Fendt-Caravan отваря караваните към мобилна дистанционна работа

Специално за auto-press.net от Карл Зайлер, Global Press, Гросгерау, Германия

Новата идея „ Живей – Работи – Свържи се “ на компанията Fendt-Caravan демонстрира, че класическата каравана към този момент може да не е единствено средство за пътешестване, само че и да бъде място, където хора могат да работят продуктивно мобилно и в мрежа. Новите каравани оферират освен комфорт и независимост при пътешестване, само че и уголемяват опциите за мобилна работа и живот, като основават добавена стойност за умишлено мобилните целеви групи посредством консолидиране на новаторски технологии, мрежова връзка и многофункционални стаи.

Целта е да се слеят работни места и жилищни пространства на идилични места по пътя, с цел да се отговори на потребностите на изменящата се работна просвета, подчертаха Ханс Фринте, търговски шеф, и Томас Кам, маркетинг шеф на Fendt-Caravan, когато представяха нови концепции за каравани в профилирания за тях салон. Тази идея освен дава обещание ефикасна работа, само че и ново равнище на независимост, еластичност и личностно развиване.

В основата на новата идея е дългата 7,41 метра и необятна 2,50 метра Fendt caravan trend 650 SFD с 2000 кг позволена обща маса и подово отопление с гореща вода. Предната част с U-образна зона за сядане, която може да се трансформира в легло, кухненска част с фурна и мивка отляво и огромен компресорен ледник отдясно остава непроменена спрямо туристическата каравана. Сгъваема щора разрешава обособяване от централната зона, която нормално служи като спалня с двойно легло. Тук тя към този момент е оборудвана за срещи с огромна маса, преносими мебели за сядане и огромен екран, обхващащ цялата стена. Санитарната зона с душ със стъклена врата, мивка и тоалетна, разграничени с плъзгаща се врата, остава непроменена откъм гърба в сандвич структура.

Connect се базира на дълъг 6,07 метра и необятен 2,32 метра Apero 495SFB с възможно общо тегло от 1700 кг. В носовата част двойното легло към момента е от лявата страна, до момента в който свободно наличният умивалник и санитарната зона с душ и тоалетна зад него са отдясно зад непрозрачна врата. Тази зона за спане може да бъде отделена с щора денем. В центъра на колата господства кухнята с готварска печка и мивка под стъклен похлупак, а насреща абсорбаторният ледник и дрешникът до входната врата. От огромната U-образна група за сядане в задната част пред необятния заден прозорец са непокътнати единствено напречната скамейка и дясното тапицирано крило - вместо пейката отляво е инсталирано сгъваемо бюро със лично осветяване и спускаемата маса прави място за преносимо столче с пружини.

Концептуално Work е ориентиран към предприемачи, които желаят да употребяват мобилния си офис за презентации в придвижване. Визуализацията на проектите на място е идеална за архитекти и евентуалните претенденти могат да бъдат срещнати в техните лични четири стени за набиране на личен състав.

Повече от 15 първокласни софтуерни компании, снабдители на устойчиви решения и специалисти за мобилна работа към този момент са безпроблемно интегрирани в концепциите - вероятната реализация зависи не на последно място от реакцията на и след Caravan Salon. Поради тази причина цените към момента не могат да бъдат прецизирани, само че би трябвало най-малко да се основават на тези на моделите каравани, които служат като основа: Trenda 650 SFD сега коства 42 490 евро, а Apero 495 SFB 28 330 евро с включени 19 % Данък добавена стойност.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР