Специално обособеният и обезопасен семеен сектор на стадион Васил Левски

...
Специално обособеният и обезопасен семеен сектор на стадион Васил Левски
Коментари Харесай

Семейният сектор на националния стадион отваря врати за мача с Норвегия

Специално обособеният и обезопасен фамилен бранш на стадион " Васил Левски " отваря порти за първото домакинство на футболните ни национали в новия шампионат на УЕФА Лигата на нациите. На 9 септември от 19 часа нашият отбор ще срещне тима на Норвегия. Билетите за мача към този момент са в продажба. Всеки възрастен, който купи билет на постоянна цена, може да вземе със себе си до три деца в фамилния бранш, за чийто вход се заплаща символичната сума от 2 лева на дете.

Специалната фамилна зона в бранш „ А “, блок 8, разполага с 450 места. Тя е изцяло обезопасена, с отлична панорама към терена и предлага както занимания за децата, по този начин и комфорт и улеснения за всички членове на фамилията.

Фамилният бранш одобри първите си гости през 2017 година по време на квалификациите за Световното състезание по футбол, в които България се изправи против Швеция и Франция. Още тогава самодейността провокира сериозен интерес, помагайки за възраждането на затихващата традиция за фамилно посещаване на стадиона.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР