Специалният петъчен епизод на “Контра е посветен на Тотнъм и

...
Специалният петъчен епизод на “Контра е посветен на Тотнъм и
Коментари Харесай

“Контра”: В добри ръце ли е бъдещето на Тотнъм с Конте?

Специалният петъчен епизод на “Контра ” е отдаден на Тотнъм и идното дерби на “шпорите ” с първенеца Манчестър Сити в следващия кръг от Висшата лига.

Журналистите на Sportal.bg Радослав Стойков и Даниел Любомиров в компанията на госта (фен на Тотнъм) Милчо Виденов дискутираха цялостното развиване на лондонския клуб през последните години, още от времето на Маурисио Почетино.

Фигурата на Антонио Конте няма по какъв начин да не вдъхва спомагателни убеденост и респкет, а огромната лятна селекция е друга индикация за повишените упоритости на “шпорите ”. 

Това, а и положителната им статистика в последно време против Ман Сити, е мотив за оптимизъм преди конфликта в събота от 19:30 часа.

Манчестър Юнайтед поохлади ентусиазма на почитателите си с разочароващото проваляне от Реал Сосиедад в Лига Европа, а в този момент би трябвало да се пренастрои бързо за подло посещение в шампионата на неуместния Кристъл Палас.

Шампионът на Италия Милан също има непредсказуема аудиенция на Сампдория, който към този момент сътвори доста проблеми на Ювентус на собствен терен и изтръгна нулево тъждество.

В Германия най-малко на пръв взор най-непредсказуемият мач е сред представителите в Шампионска лига и най-сериозни противници на Байерн напоследък - Република България Лайпциг против Борусия (Дортмунд).

Гледайте “Контра ”!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР