Специалният петъчен епизод на аналитичното предаване на Sportal TV “Контра

...
Специалният петъчен епизод на аналитичното предаване на Sportal TV “Контра
Коментари Харесай

Контра: Без право на грешки в дербитата Милан - Рома и Атлетико - Барселона

Специалният петъчен епизод на аналитичното предаване на Sportal TV “Контра ” е отдаден на вълнуващите четири идни конфликта през уикенда в топ шампионатите на Европа.

Журналистите на Sportal.bg Красимир Гълъбов и Даниел Любомиров в компанията на коментатора Петър Виденов проучиха акцентите в дербитата Милан - Рома, Манчестър Сити - Челси, Виляреал - Реал Мадрид и Атлетико (Мадрид) - Барселона.

Може ли Жозе Моуриньо да обърка проектите на първенеца в гостуването на “Джузепе Меаца ”? Ще забележим ли още веднъж прелестни осъществявания от Рафаел Леао, Сандро Тонали и Оливие Жиру? Как ще подходи Милан към противника, от който не е губил вкъщи си към този момент пет години?

Манчестър Сити още веднъж ще би трябвало да преодолява Челси, както го направи в Премиър лийг. “Гражданите ” имат доста повече учредения за оптимизъм в този миг, изключително поради големите кадрови проблеми на Греъм Потър и слабата форма на офанзивните му футболисти. Кай Хаверц обаче е последният създател на гол против Ман Сити, а това се случи на финала в Шампионска лига през 2021-ва.

Реал Мадрид има тежко посещение на Виляреал, само че пък ще влезе в дуела със самочувствие от стопената разлика на върха с Барселона. “Кралете ” не можаха да вкарат гол на този противник през предишния сезон, а сега и двата тима са в серия от отбелязване на късни попадения.

Испанският първенец ще бъде в допълнение окуражен да завоюва, тъй като безконечният зложелател Барселона има даже още по-тежко посещение на Атлетико (Мадрид). И за двата отбора равенството не е никаква алтернатива, тъй като напрежението върху треньорите се покачва. “Дюшекчиите ” са надалеч от борбата за купата, само че отпаднаха от евротурнирите и би трябвало да намират метод да спасят сезона. Чави пък би трябвало да върне увереността на почитателите с победа в огромен мач след предходните разочарования в Шампионска лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР