Специалните части на украинското военно разузнаване използват в акциите си

...
Специалните части на украинското военно разузнаване използват в акциите си
Коментари Харесай

Потвърди се официално: Украйна използва американски хеликоптери Black Hawk за спецоперации

Специалните елементи на украинското военно разузнаване употребяват в акциите си американски Black Hawk, призна за първи път публично Главното ръководство за разузнаване на Министерството на защитата на Украйна. Информацията, че най-малко един „ Черен ястреб “ е на въоръжение у украинските командоси от разузнаването се появи още в края на февруари, само че нямаше публично удостоверение, съобщи OFFnews.bg.

Най-малко една бойна машина е била доставена от основана в Съединени американски щати компания, която доставя с осъвременени със особено съоръжение Black Hawk за потребностите на американската войска. По-рано тази година една машина се появи на фотография до Ми-24 след завръщане от следващия полет на специфичните сили на военното разузнаване.

Сега в официално съобщение ГУР споделя, че по едно от направленията на фронта са се провели тренировки на специфичните подразделения на службата за взаимоотношение с многоцелевия хеликоптер Black Hawk. Украинският спецназ е отработил десант на бойни групи на бойното поле, евакуация и десант с въжета, както и нощни полети.

Според ГУР бойната машина доста превъзхожда руските аналози Ми-8 и Ми-24 на процедура по всички съществени характерности.

В известието е представен един от водачите, който споделя, че украинските екипажи са усвоили Black Hawk за броени часове. „ С опита от употребата на Ми-8 и М-24 полетяхме на „ Черния ястреб “ в първия ден незабавно щом го получихме. Просто седнаха в него и извършиха полета “, споделя летецът.

Както означават украинците, Black Hawk е в пъти по-маневрен от Ми-8, доста по-добър е в ръководството и печели дуела в скоростта на хоризонталния полет. Също по този начин, хеликоптерът е в положение прекара в непрестанен полет към три часа, като елементарно може елементарно да преодолее разстояние от повече от 600 километра.

" Този вид хеликоптер е предопределен за изстрелване на управляеми и неуправляеми ракети вид Hellfire, а също по този начин е предопределен за поддръжка на пехотата и превозване на разнообразни товари. Разтоварването на група от 12 бойци и евакуирането на различен хеликоптер от бойното поле лишава 3-4 секунди, “, оповестява Агенцията за разузнаване на защитата.

⚡️The Main Directorate of Intelligence of the Ministry of Defense has officially confirmed that it has an American Black Hawk helicopter is in its arsenal.
— FLASH (@Flash_news_ua)
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР