Специалните части на Службата за сигурност на Армения задържаха мъж,

...
Специалните части на Службата за сигурност на Армения задържаха мъж,
Коментари Харесай

Арменските сили за сигурност задържаха мъж, щурмувал полицейски участък в Ереван

Специалните елементи на Службата за сигурност на Армения задържаха мъж, който проникна в постройката на полицейски сектор в административния регион Нор-Норк в североизточната част на арменската столица Ереван, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Говорителят на арменското министерство на вътрешните работи удостовери информацията за ареста и добави, че няма потърпевши при задържането.

По-рано през днешния ден пресслужбата на арменското Министерство на вътрешните работи заяви, че в постройката на полицейското ръководство са нахлули трима въоръжени мъже. Двама от тях са били ранени от гранати, които сами са детонирали, а третият е останал в постройката. Ранените са откарани в медицински център, като лекарите правят оценка положението им като приблизително тежко.

Мъжът, който е останал в постройката, е държал в ръката си граната, чиито щифт наподобява е бил изваден.

На мястото на случая е дойде началникът на арменската полиция Арам Ованесян. Той се опита да договаря с нападателя в продължение на към час и половина, след което в постройката влязоха специфичните сили.

Според локални медии е допустимо е нападателите принадлежат към организацията " Бойно приятелство ", 50 от чиито членове бяха арестувани по-рано през днешния ден. " Бойно приятелство " отхвърли тези изказвания и съобщи, че няма нищо общо с случая.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР