Специалната военна операция на Русия в Украйна беше шок за

...
Специалната военна операция на Русия в Украйна беше шок за
Коментари Харесай

Русия: Западът нищо не знаеше за войната в Донбас

Специалната военна интервенция на Русия в Украйна беше потрес за международната общественост, защото тематиката за спора в Донбас беше премълчавана дълги години. Това съобщи формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова по време на диалог с участници във Всеруското студентско съревнование " Вашият ход ".

" Практически за всички по света, въз основа на обстоятелството, че техните медии не демонстрират това, беше в действителност потрес. Те не знаят, че е имало война, не схващат за какво е належащо да се довърши това, което не са видели. Оттук и реакцията ", сподели Захарова във видео, оповестено в канала ѝ в Telegram.

Тя означи, че медиите са изкривили тематиката за рецесията в Източна Украйна, подкрепяйки единствено формалния Киев.

" Те говореха за нещастния режим в Киев, за това по какъв начин Русия го изтезава, за това по какъв начин се твърди, че Украйна се бие там не с жителите си, а с Русия и така нататък Но в това време не приказваха за броя на жертвите, които са там ", добави Захарова.
 Кремъл: Русия е прекомерно огромна, с цел да може някой да се абстрахира от нея
Кремъл: Русия е прекомерно огромна, с цел да може някой да се абстрахира от нея

Санкциите са икономическия бандитизъм, по думите на Песков

Според формалния представител на съветското външно министерство, групово Западът цели да изолира Русия благодарение на разнообразни осведомителни акции.

" Целта на Запада, страните от НАТО, е по какъв начин да измислят причина да отделят страната ни, да я нарекат с всички вероятни думи. Започнаха да измислят такива осведомителни акции. Измислено е от началото до края. Тази русофобия се натрупваше ", добави Захарова.

Както показва съветското министерство на защитата, съветските военни не нанасят удари по градове, а извеждат от строя единствено военната инфраструктура, тъй че нищо не заплашва цивилното население.

Спори се какъв брой жертви и завладяна техника имат двете страни.
 Русия предизвести Прибалтика против антируската политика
Русия предизвести Прибалтика против антируската политика

Ще се търси отговорност, закани се Мария Захарова
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР