Специалната военна операция Главата на тагаренко“ е в ход. Академикът

...
Специалната военна операция Главата на тагаренко“ е в ход. Академикът
Коментари Харесай

Николай Марков: Специалната военна операция „Главата на тагаренко“ е в ход

„ Специалната военна интервенция „ Главата на тагаренко “ е в ход. Академикът на сапуните Денков, скъса веригите по пътя към страната на залязващото слънце Съединени американски щати. Няма да върви. Мосю Тагаренко също скъса веригите. “ Това написа във фейсбук полк. Николай Марков.

„ Труден е живота на политическата ни боклук. Много сложен и изцяло неправилен.И ще става все по-труден! И рисков “, написа още той.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Специалната военна интервенция „ Главата на тагаренко “ е в ход.

Академикът на сапуните Денков, скъса веригите по пътя към страната на залязващото слънце Съединени американски щати. Няма да върви. Мосю Тагаренко също скъса веригите, само че за разлика от първия субект той изцъкли очи като видя резултатите от бързото социологическо изследване при Ризова – 68% от българските жители го търсят къде ли не за разпра. Лична вендета. Труден е живота на политическата ни боклук. Много сложен и изцяло неправилен.

И ще става все по-труден! И рисков.

Прмиерът Николай Денков няма да лети за Съединени американски щати! Ето за какво и кой ще го замести. Станалата митологична аудиенция на български големци последователно се трансформира в сага, напомня SafeNews.

„ Аз ще остана тук, с цел да подпишем възможен меморандум и да довършим договарянията с аграрния бранш. Няма по какъв начин да отпътува за друга страна, до момента в който тук се готвят митинги от зърнопроизводители “, сподели Денков.

В командировка в Съединени американски щати отпътуват министрите на финансите, на енергетика и стопанската система – Асен Василев, Богдан Богданов и Румен Радев.

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР