Специална селекция на близкоизточно късометражно кино и един от най-известните

...
Специална селекция на близкоизточно късометражно кино и един от най-известните
Коментари Харесай

СТОЯН РОЯНОВ Я Я и ИРАНСКО КИНО на гости на Нощно Кино

Специална селекция на близкоизточно късометражно кино и един от най-известните варненски музиканти - Стоян Роянов Я Я ще дадат старт на празничния уикенд!

Преди да се потопим в света на киното с късометражната селекция на Menar film festival, ще имаме опцията да се насладим на пиво в ръка с нашият специфичен посетител - музиканта Стоян Роянов в един изчерпателен и сериозен диалог.

Стоян Роянов е прочут музикант, който има богат опит и голям брой изяви в българската музикална сцена. Той ще бъде наш посетител за довечера и ще ни опише за своите преживявания и завършения в музикалния свят. Ще имате опцията да зададете въпроси и да се поучите от неговите музикални знания...и освен!

След това ще стартираме нашата кинематографична стратегия с късометражни филми от разнообразни жанрове. Тази седмица ще гледаме ирански филми, които ще ви отведат на едно странствуване в изтока.

Нощно Кино Петък, 5-ти май от 21:00 часа във предверие втори етаж на Фестивален и конгресен център-Варна (вход от страната на паркинга).
Вход - 10 лв., на място преди прожекцията.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР