Специализирания наказателен съд наложи 8 ефективни и 2 условни наказания

...
Специализирания наказателен съд наложи 8 ефективни и 2 условни наказания
Коментари Харесай

8 ефективни и 2 условни присъди за участници в ОПГ за грабежи, телесни повреди и наркотици

Специализирания углавен съд наложи 8 ефикасни и 2 условни санкции на участници в проведена незаконна група, основана за грабежи, нанасяне на телесни повреди и разпространяване на опиати, ръководена от оповестения за търсене през 2008 година Х. В.

На трима от приетите за участници в групата съдът наложи „ Лишаване от независимост “ за период от 5 години при първичен непоколебим режим. На един от тях правосъдният състав усили наказването на 8 години, откакто приведе в осъществяване и негова тригодишна условна присъда (на Софийския градски съд), в чийто изпитателен период се е присъединил в незаконната активност на групата.

Шест години отнемане от независимост получи участник в „ наказателната бригада “ на незаконното съдружие. Други двама са наказани на по 4 години отнемане от независимост, а трима – на по 3 години. На част от тях са наложени и санкции до 2500 лева



Тригодишни присъди „ Лишаване от независимост “ с 5-годишен изпитателен период получиха двама от участниците в групата с минимален интензитет на присъединяване в незаконната активност.

Присъдите не са дефинитивни и могат да бъдат обжалвани и протестирани пред Апелативния профилиран углавен съд, оповестиха от пресцентъра на спецпрокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР