Специализираната прокуратура с последни данни случая „Барселонагейт“. 219 страници на

...
Специализираната прокуратура с последни данни случая „Барселонагейт“. 219 страници на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Специализираната прокуратура огласява данните по Барселонагейт

Специализираната прокуратура с последни данни случая „ Барселонагейт “.

219 страници на испански е получила Специализираната прокуратура по отношение на поисканата европейската заповед за следствие по "Барселонагейт ", разгласи Христо Кръстев, представител на СП. Изготвен е незабавен превод на документите. Поставени са доста въпроси от наблюдаващия прокурор, само че сега не можем да кажем нищо от наличието, тъй като е на испански, добави Кръстев.

По мотив изказванието на вътрешният министър, че в Министерство на вътрешните работи са получени материали от Испания, наблюдаващият прокурор е разпоредил те да ни бъдат предоставени. До момента това не е направено, поискани са и данни от ДАНС, сподели още Христо Кръстев. От ДАНС към този момент са постъпили документите в прокуратурата, само че те са на британски и не написа кой е източник на тази документи, нито която е институцията, която ги е изготвила.

От спецпрокуратурата допълниха, че в документите фактически има фотоси. "Това са фотоси от медийни изявления от България и Испания, наблюдаващият прокрурор е претендирал информация от ДАНС кой и на какво законово съображение е изискал тази информация и кой е изпратил тази информация в България. Няма създател на този отчет, няма автограф или щемпел, безапелационен беше представителят.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР