Специализираната прокуратура повдигна обвинения на собственика на "Винпром Карнобат" Миню

...
Специализираната прокуратура повдигна обвинения на собственика на "Винпром Карнобат" Миню
Коментари Харесай

Прокуратурата повдигна обвинения на Миню Стайков


Специализираната прокуратура повдигна обвинявания на притежателя на "Винпром Карнобат " Миню Стайков и още седем души за присъединяване в група за продажба на акцизни артикули без бандерол, данъчни закононарушения и пране на пари, оповестиха от прокуратурата.
Кметът на Карнобат за задържания му наследник: Той не се познава с Миню Стайков Кой е алкохолният необут Миню Стайков Задържан е Миню Стайков и още 9 души
На Стайков са повдигнати обвинявания и за вторични закононарушения - отбягване заплащането на Данък добавена стойност и възобновяване на неследващ се данъчен заем в размер на общо 1 016 139 лева, на други трима - за държане на акцизни артикули без бандерол в огромни размери.

В рамките на деня обвиняванията ще им бъдат предявени.

С постановления на наблюдаващия прокурор на упрекнатите ще бъде наложено задържане до 72 часа с оглед обезпечаването им пред Специализирания углавен съд и разглеждане на искане на СП за налагане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ за всеки от тях.

Миню Стайков беше разпитван в продължение на два часа в Столична дирекция на вътрешните работи през днешния ден.

В сряда заран проверяващи влязоха в офиси на "Винпром Карнобат ", "Сис Индустрийс " и "Топаз Мел ". Това е вторият удар против огромен предприемач у нас единствено за седмица.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР