Специализираната полицейска операция за противодействие на престъпността е проведена в

...
Специализираната полицейска операция за противодействие на престъпността е проведена в
Коментари Харесай

Спецоперация в Софийско: Иззеха различни видове наркотици, има задържани

Специализираната полицейска интервенция за противопоставяне на престъпността е извършена в края на предходната седмица в Софийско. В хода на дейностите криминалисти от районно управление (на МВР) - Ботевград и ОДМВР - София подхванали претършуване на адреса на осъждан мъж в село Скравена.

В една от стаите на къщата полицейските чиновници разкрили 515 грама суха тревиста маса и пликче с две бели бучки с общо тегло 9 грама, реагиращи надлежно на марихуана и амфетамин. Обитателят на жилището е арестуван за период до 24 часа, а след привършване на дейностите по следствието, още същия ден е притеглен като обвинен и карцерът му е продължен до 72 часа.

Успешен удар против държането и разпространяването на наркотични субстанции осъществили и ихтимански криминалисти. При инспекцията на адреса на  престъпно проявен локален гражданин те разкрили в една от стаите 350 грама суха зелена тревиста маса. Пликче с доза от същото наркотично вещество полицейските чиновници иззели от проверена  в региона на образователно заведение 17-годишна госпожица. Двамата са арестувани за период до 24 часа. По първия случай е стартирано следствие, по втория е записана кореспонденция.

Петима души са арестувани по отношение на открита дрога от чиновници на районно управление (на МВР) - Правец. При осъществяване на обход в региона на пътен възел Джурово автопатрул подхванал инспекция на двама пешеходци. От джоба на якето на единия са конфискувани девет станиолови свивки със суха зелена тревиста маса, реагираща на MDMA. Младежите са арестувани в ареста на районното ръководство, а по случая е записана кореспонденция. Още две свивки със същото наркотично вещество чиновниците на реда разкрили при инспекцията на лек автомобил. При осъществените спомагателни инспекции на адресите на лидера и двамата му спътници, е иззет един кубик нелегално добита дървесина. Тримата осъждани мъже са  арестувани за период до 24 часа. Регистрирана е кореспонденция.

Значителни количества марихуана са конфискувани и от чиновниците на реда в Пирдоп и Самоков. За период до 24 часа са арестувани престъпно проявен пирдопчанин, държал в себе си 6 грама канабис и негов съгражданин, също прочут на органите на реда, у който били открити 4 грама от същия опиат. По двата случая са стартирани бързи производства. Вакуумиран плик с 10 грама канабис са конфискувани и от самоковските служители на реда при осъществена инспекция в дома на локален гражданин. Криминално проявеният мъж е арестуван за период до 24 часа. По случая е стартирано следствие.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР