Специализирана полицейска операция за противодействие на незаконната миграция и трафика

...
Специализирана полицейска операция за противодействие на незаконната миграция и трафика
Коментари Харесай

Ченгета разкриха престъпления при спецакция в Лом

Специализирана полицейска интервенция за противопоставяне на противозаконната миграция и трафика на хора е извършена през вчерашния ден на територията на районното ръководство в Лом, оповестяват от полциията в Монтана. В хода на плануваните мероприятия екипи от униформени са направили инспекции на 3 хотела и 12 изоставени постройки в крайните квартали на обитаемоте места. Проведени са срещи с 4 кмета.
На построените 3 КПП-та са тествани 95 МПС и 115 лица. Установени са 34 административни нарушавания, за които са формирани 30 фиша по Закона за придвижване по пътищата и 4 акта.
Разкрити са 2 закононарушения. След сигнал е открита 22-годишна ломска жителка, от чийто лек автомобил "Опел Корса " е конфискувана хартиена свивка. Тя съдържала 0.42 грама суха зелена листна маса канабис.
При инспекция в частен парцел в Лом е открито, че 56-годишен локален гражданин съхранява 4 тримерен куб. метра дърва от типа "див орех ", без документи за генезис.
По случаите са формирани досъдебно произвеждане за владеене на наркотични субстанции и кореспонденция по член 235, алинея 2 по отношение на алинея 1 от Наказателен кодекс.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР