Специализирана полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност тече във

...
Специализирана полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност тече във
Коментари Харесай

Спецакция тече във видинското село Арчар

Специализирана полицейска интервенция за противопоставяне на стандартната престъпност тече във видинското село Арчар. В първите часове на интервенцията са арестувани двама локални поданици, заяви на място пред публицисти комисар Петър Петров, шеф на отдел „ Охранителна полиция " в Областната дирекция на МВР-Видин. В дома на единия арестуван криминалисти открили предмети, носещи белезите на културно-исторически полезности. По случая е формирано досъдебно произвеждане. В другия арестуван, посочи комисар Петров, служителите на реда разкрили наркотично вещество и по случая е заведена кореспонденция.
Органите на реда, при инспекция на няколко частни парцела, са открили немаркирани дърва без документи, доказващи законния им генезис.
От сутринта, при старта на профилираната интервенция, е засилено полицейското наличие в село Арчар и региона. На два контролно-пропускателни пункта униформените ревизират преминаващите коли и каруци, сподели още комисар Петър Петров. В днешната акция вземат участие чиновници от всички структури на регионалната дирекция на МВР-Видин - районното ръководство, престъпна, икономическа и пътна полиция, както и 7 екипа на жандармерията, посочи комисар Петър Петров. 
В късните часове на днешния ден от ОДМВР ще оповестят обобщаваща информация за резултатите от огромната, профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на стандартната престъпност във видинското село Арчар.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР