Специализирана полицейска операция по противодействие на битовата престъпност се провежда

...
Специализирана полицейска операция по противодействие на битовата престъпност се провежда
Коментари Харесай

Извънредно! Почерня от полиция в Разградско, изградени са по спешност КПП-та. Проверяват всички

Специализирана полицейска интервенция по противопоставяне на битовата престъпност се организира на територията на област Разград. Това заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Илияна Георгиева.
Служителите на реда ще ревизират пунктове за черни и цветни метали, търговски обекти, заложни къщи, автоморги и други места, за които има данни, че вероятно може да се прави активност, обвързвана със законови нарушавания. Паралелно с това са построени контролно-пропускателни пунктове (КПП), на които се вършат инспекции на преминаващи транспортни средства с оглед противопоставяне на незаконната миграция и нарушавания на Закона за придвижване по пътищата.
В засилените контролни дейности са включени екипи на „ Охранителна полиция ”, „ Пътна полиция ” и жандармерията. На териториите на Районните ръководства в Разград и Исперих действат по четири контролно-пропускателни пункта, а в Районното ръководство в Кубрат те са пет.
Това е следващата акция, ориентирана към противопоставяне на престъпността, опазването на публичния ред и обезпечаване на полицейско наличие в уязвими региони и квартали на територията, обслужвана от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград, предава Нова. При последната профилирана интервенция през септември бяха арестувани трима души, един от които поради пукотевица с револвер в централната част на село Брестовене.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР