Специализирана полицейска операция бе проведена на територията на циганския квартал

...
Специализирана полицейска операция бе проведена на територията на циганския квартал
Коментари Харесай

Ченгетата удариха циганската махала в Пещера

Специализирана полицейска интервенция бе извършена на територията на циганския квартал „ Луковица” в Пещера. Тя бе разпоредена от шефа на ОДМВР-Пазарджик старши комисар Йордан Рогачев.

В реализирането и взеха присъединяване чиновници от бранш „ Противодействие на икономическата престъпност” при регионалната дирекция, Районното ръководство в Пещера, пожарната, Областна дирекция „ Инспекция по труда”.

Извършени са инспекции в частни домове, търговски обекти, публични места.

В хранителен магазин стопанисван от 63-годишния гражданин на квартала Т.Г. са открити 28 бойни патрона в диаметър 9 мм за револвер. Намерена е и нерегистрирана пневматична пушка. По време на инспекция в различен търговски обект А.А.-24г. и 37-годишната М.К. пречели на органите на реда да изпълнят отговорностите си по работа. Двамата правели всичко допустимо да попречват достъпа на екипите до комерсиалния обект.

В различен магазин от същия квартал трудовите инспектори открили, че притежателят е направил нарушаване, като е позволил в помещението да работи 14-годишно момиче.

Инспекторите от „ Държавен противопожарен контрол” при РСПБЗН-Пещера са съставили четири акта на притежатели на търговски обекти за липса на пожарогасители и средства за пожарогасене. В края на полицейската акция са арестувани 3 лица,образувани са две полицейски производства и една кореспонденция, които ще бъдат докладвани на Районната прокуратура в Пещера. Проверките в квартала и региона към него не престават.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР