Специализирана операция за противодействие на конвенционалната престъпност има в Търговище.

...
Специализирана операция за противодействие на конвенционалната престъпност има в Търговище.
Коментари Харесай

Полицията атакува престъпници в Търговище

Специализирана интервенция за противопоставяне на стандартната престъпност има в Търговище. В акцията, която е почнала през вчерашния ден и продължава, вземат участие чиновници на ОД на МВР-Търговище, на трите полицейски ръководства в състава на дирекцията и чиновници на Зоналното жандармерийско ръководство - Варна, осведомят от ОД на Министерство на вътрешните работи, оповестява Блиц.

Досега са засечени двама души, притежаващи оръжие и муниции без съответно позволение. В Търговище е открито, че Х.Ж. /67 г./ държи в къща револвер " Валтер ", диаметър 9 мм, както и 21 боеприпаса за нарезно оръжие, без да има позволение за това. При друга полицейска инспекция е открито, че Д.Д. /60 г./, също от Търговище, държи в къща в село Острец - благосъстоятелност на 57-годишен мъж от селото, военен револвер " Марголин " - 22-ри диаметър, и 73 броя муниции - диаметър 5,6 мм, без позволение.

Оръжията и боеприпасите са конфискувани. Разкрити са три домови кражби; открит е търсен с европейска заповед за арест, издадена от управляващите във Франция. 39-годишният мъж е арестуван в РУ-Попово, прецизират от дирекцията. Задържани с полицейска мярка са петима за осъществени от тях закононарушения по Наказателен кодекс. На този стадий от интервенцията са формирани 11 бързи полицейски производства.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР