Специализирана акция на полицията в пирдопското село Антон тече от

...
Специализирана акция на полицията в пирдопското село Антон тече от
Коментари Харесай

Има ли чадър над задържаните братя, убили пастир край София

Специализирана акция на полицията в пирдопското село Антон тече от сряда. Криминалисти ревизираха сигнали за извършен чадър и застъпничество над двама братя, земеделци, за които се твърди, че създавали проблеми и заплашвали локалните хора. Те са арестувани за убийството на 28-годишен овчар, техен служащ.

„ Искам да заявявам, че няма никакъв чадър над тези братя. Няма никакви проблеми с тях. Не съм подавал сигнали против тях, тъй като не е имало проблеми при мен специално”, сподели кметът на Антон Андрей Симов.

Относно починалия овчар изясни, че не е гражданин на Антон. „ Много скърбя за опечаленото семейство. Искам обаче да кажа, че по отношение на този човек имаме ужасно доста недоволства. Той е рецидивист, изнасилвач - по този начин най-малко е разказан в страницата на селото, обирджия и така нататък Не го познавам, той даже няма адресна регистрация в Антон”, акцентира Симов.

„ Плътно съм зад фамилията му - оказваме помощ, закарахме дърва и храна. Но не мога да разреша да се опетнява името на общината и на фамилията ми”, добави кметът.

Относно втория липсващ човек Симов сподели, че доколкото знае, съгласно пост във Фейсбук, двамата с пастира са били другари и крадат животни. Призова институциите да си свършат работата, заяви Нова.

Местни, пристигнали в поддръжка на кмета, обявиха, че не са имали проблеми с двамата братя. „ Те не са такива, каквито ги изкарват. Едно семейство от 4-5 индивида да се изрича по този начин, че цяло село ги е боязън...”, сподели гражданин на Антон.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР