Специалистката по окултизъм Ина Ясипова живее от дълги години в

...
Специалистката по окултизъм Ина Ясипова живее от дълги години в
Коментари Харесай

Стар ръкопис разкрива: България изчезва през 2084 г.!

Специалистката по окултизъм Ина Ясипова живее от дълги години в Австралия, само че внезапно решила да се завърне в родината поради мистична мощ, която я дърпала. „ Моята родна земя като че ли искаше да ми съобщи някакво обръщение. Върнах се в България и изкарах едно вълшебно лято в една изоставена махала в Балкана. Там усетих земята си, открих мъдростта на старите хора и пренаредих полезностите си. След това лято започнах да се връщам постоянно в родината си и да обикалям места, по които рядко стъпват туристи. Интересуваха ме забравените кътчета, които към момента съхраняват тайните на старите българи. В една изоставена родопска махала срещнах учителя М. Т., който ми описа смайващи неща за произхода на нашия народ. Той ми подари ръкописа с българските ориси – знанието за календара на нашите прародители, за това по какъв начин са свързвали всяка седмица от годината с някое цвете, дърво, камък или животно. За билките, които закрилят всяка българска орис, и за свещените места по нашите земи, от които можем да черпим сила “, споделя тя.

Дълго време Ина разчитала ръкописа, а неин прочут, учител по история, удостоверил достоверността на текста, който бил основан през първата половина на XIX век и е събрал познание, което до тогава се е предавало устно – от потомство на потомство, написа " Ретро ".

В него тя открива и шокиращо изказване, че България ще изчезне след единствено 61 години. „ Така е записано в ръкописа. За страдание, виждам по какъв начин народът ни се стопява от година на година и е изцяло допустимо предсказанието за изгубването на българите през 2084 година да се сбъдне “, разяснява Ина.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР