Специалистите съветват да се използват натурални методи, като доказани храни.

...
Специалистите съветват да се използват натурални методи, като доказани храни.
Коментари Харесай

Тези 9 храни ще вдигнат желанието ви за секс в пъти 18+

Специалистите поучават да се употребяват натурални способи, като потвърдени храни. Вече при по-сериозни разстройства, е належащо да потърсите консултация със експерти.

Диня

Тя е една от най-познатите храни за подсилване на половия живот. Съдържанието й на аргинин, макар краткотрайния си резултат, усилва желанието за интимни връзки.

Други основни съставки са ликопен и антиоксиданти, които от своя страна спомагат за предотвратяване на простатата.

Целина

За страдание, целината не е от най-вкусните изкушения, само че несъмнено има изгоди в половия живот. Тя съдържа стероидни хормони андростерон и астростенол. Също по този начин има не малко количество магнезий, витамин Е, цинк и калий.

 

Риба

Рибата е невероятна храна с доста изгоди. Тя подтиква производството на тестостерон.

 

Джинджифил

Тази пикантна корекция също може да увеличи тестостерона, което ще повлияе позитивно на игрите под завивките. Важно е да се означи, че джинджифилът има по-голяма изгода за нежния пол.

 

Киви

Вкусният и здравословен плод също усъвършенства половия живот. То е богато на витамин Ц, което спомага за повишение на либидото. Разбира се, сходно важи и за другите цитрусови плодове.

 

Морски блага

Освен рибата и други морски деликатеси могат да засилят половите ви прекарвания. Те спомагат за производството на тестостерон. Подобен резултат имат и маслините.

Синьо сирене

Сиренето с плесен е потребно за мъжете, защото съдържа фенил етиламинът, играещ роля на невротрансмитер и пораждащ еуфория.

 

Броколи

Също богати на витамин Ц.

 

Банани

Съдържат бромелаин, калий и магнезий. Те усъвършенстват сърдечно-съдовата система, което спомага за удължение на половия контакт.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: диня Целина риба джинджифил КиВи Морски дарове Синьо сирене Броколи банани сексуален живот либидо храни new
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР