Специалисти твърдят, че предпочитаната от младежите нова дрога китайски чай

...
Специалисти твърдят, че предпочитаната от младежите нова дрога китайски чай
Коментари Харесай

Експерти за вредите от новите наркотици

Специалисти настояват, че желаната от младежите нова дрога " китайски чай " провокира мощна възбуденост поради амфетамина, с който се обработват листата на чая. Ако тинейджъри пушат от този " китайски чай ", могат да получат инфаркт или проваляне на бъбреците и белите дробове. Гости по тематиката в " Денят стартира " бяха Калин Петков, психолог от ново начало (черно) и Антон Славчев от клиниката по детско-юношеска психиатрия в Александровска болница.

Този тип опиати са извънредно евтини и налични, предизвести Калин Петков. По думите му те могат да бъдат поръчани по интернет, защото доста от тях не са неразрешени от закона.

В нашата клиника се оправяме с резултатите от нездравословната приложимост на психоактивни субстанции. Почти постоянно има наличие на марихуана. Често психозата не се разпознава. Тя се характеризира с нападателно държание, има признаци и на други психологични болести, по тази причина споделяме, че синдромът при тях е полиморфен - има букет от признаци на всички спектри на психологичните разстройства, сподели Антон Славчев.
 13-годишни възпитаници към този момент използват редовно опиати 13-годишни възпитаници към този момент използват редовно опиати
Вече и шестокласници пробват опиати. Специалистите сигнализират, че възрастовата граница на учениците, които протягат ръка към дрогата, понижава. Нов консул...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР