Специалисти по Монтесори обучение от няколко европейски държави посетиха вчера

...
Специалисти по Монтесори обучение от няколко европейски държави посетиха вчера
Коментари Харесай

Експерти по Монтесори обучение останаха възхитени от...

Специалисти по Монтесори образование от няколко европейски страни посетиха през вчерашния ден детска градина " Мир ". Експертите гостуваха на образователното заведение, с цел да следят естествения развой на образование.

Гостите бяха посрещнати от кмета на регион " Западен " Димитър Колев. " Община Пловдив е първата в България, приела метода Монтесори. Към момента седем детски градини са въвели сходен жанр образование, а от тази година то се употребява и в една паралелка в СУ " Свети Свети Кирил и Методий ", което се намира точно в нашия регион. Основната заслуга за въвеждането на тази система е на кмета Иван Тотев, който постави големи старания това да се случи ", съобщи пред гостите Димитър Колев.

Сред посетителите имаше представители от Холандия, Чехия, Швеция, Словения, Германия и Италия. Те останаха очаровани от материалната база и метода на преподаване на възпитателите в детска градина " Мир ", чиято постройка е една от най-новите в Пловдив. Чуждестранните посетители показаха възхищението си в специфична книга в детското заведение, в която не икономисаха суперлативи. Специалистите са в България, защото взеха присъединяване в огромен интернационален Монтесори конгрес, който се организира през седмицата в София.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР