Специалистът в областта на доработката на автомобили от портфолиото на

...
Специалистът в областта на доработката на автомобили от портфолиото на
Коментари Харесай

BRABUS 850 : 6.3, V12, 850 конски сили и 1400 Нм

Специалистът в региона на доработката на коли от портфолиото на Mercedes- BRABUS, показа най-новия си проект- BRABUS 850, развъртян въз основата на Mercedes-Maybach S 680.

От BRABUS дефинират своята нова разработка като " безспорен връх на международното автомобилно инженерство в региона на първокласните седани " и по всичко наподобява, че изказванието не е без покритие.

С цена от 470 000 евро (тази на демонстрираният в галерията представител на BRABUS 850), автомобилът се трансформира в новата " черешка " в тортата на тунинг компанията, когато става въпрос за първокласни седани. С 6.3-литров, V-образен, 12-цилиндров турбоагрегат, колата е в положение да предложи опция за подчиняването на оптималната мощ от 850 конски сили и оптимален въртящ миг от 1400 Нм.

Крайният резултат е ускоряване от 0 до 100 км/ч за едвам 4.1 секунди и оптималната скорост на придвижване от 250 км/ч (електронно ограничена).



В оборудването на извънредната версия на Mercedes-Maybach S 680, която е изпълнена с 9-степенна автоматизирана трансмисия и система за задвижване на четирите колела, са включени изцяло персонализиран BRABUS MASTERPIECE четириместен интериор, 22-цолови BRABUS Monoblock Z PLATINUM EDITION джанти, особено създаден карбонов пакет за екстериора и интериора, стоманена спортна изпускателна система с дейна клапа с режими Coming Home и Sport, и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР