Специалистът по стратегическо планиране Петър Георгиев, който се занимава със

...
Специалистът по стратегическо планиране Петър Георгиев, който се занимава със
Коментари Харесай

Билалов прекали! Спаси смотльо да не изгори на 200 лева

Специалистът по стратегическо обмисляне Петър Георгиев, който се занимава със зарядни станции за електрически автомобили, интересува се от геополитика и е сертифициран зитолог, се наака на въпрос за смешни 200 лв. в " Стани богат ", а водещият Михаил Билалов го избави срещу всички правила.

Въпросът, който затрудни Георгиев, бе: Кой хазартен термин се употребява като синоним на прекомерно огромен риск?, с варианти " Вабанк ", " Блъф ", " Джакпот " и " Флоп ". Петър заложи на " Блъф " с обяснението, че е играл покер, и шокира водещия. Билалов искрено му загатна, че бърка, само че специалистът в науката за бирата държеше на своето, което дефинитивно извади от равновесие Билалов, който изстреля:



" Няма да отбелязвам този отговор, в случай че искаш подай заявление против мен "! По негово гледище играчът употребява жокер " Помощ от другар " и извика аверчето си Тенимир, който беше в студиото със брачната половинка на Петър – Елица. Тенимир уточни верния отговор " Вабанк ", а Петър му отвърна с усмивка: " Нямам визия какво значи вабанк ", само че в последна сметка продължи напред.

Впоследствие той завоюва първа сигурна сума от 500 лв. и на следващия ден ще има опция да усили облагата си. А учудващото му невежество доведе до неодобрителни мнения в мрежата, като един от тях гласеше: " Гола вода, добре че Билалов му оказа помощ да продължи напред. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР