Спешният екип в Пирогов спасява Иван Иванов от по-сериозни увреждания

...
Спешният екип в Пирогов спасява Иван Иванов от по-сериозни увреждания
Коментари Харесай

Той бе най-желаният актьор в България, но наркоман му заби нож

Спешният екип в " Пирогов " избавя Иван Иванов от по-сериозни увреждания

Полудял наркоман едвам на умъртви един от секс знаците на българското кино – Иван Иванов. Още като студент втори курс във ВИТИЗ „ Кръстьо Сарафов “ той играе основната роля в паметния за времето на соца филм „ Всичко е обич “. Сравняват го по хубост с Ален Делон, а дамите припадат о сините му очи.

Медалът на славата обаче има и противоположна страна, която едвам не коства живота на артиста.

Една вечер Иван Иванов и приятелят му Любен Чаталов / “Игра на обич “, „ Лавина “, „ Опасен сексапил “ и доста други/ са на раздумка на по пиво в малко заведение. Изведнъж в кръчмата нахлува чужд мъж, който надрусан е тръгнал да си търси жертви. Наркоманът разпознава кинозвездите, вади кама и се нахвърля върху тях.

Забива острието в главата на Иван Иванов на 3-4 сантиметра в мозъка му, а Чаталов получава удар с ножа във врата.

И до през днешния ден двамата имат белези от въпросната нощ. Те се избавят като по знамение, като решаваща е бързата интервенция на незабавния екип в „ Пирогов “, където са откарани.

Иван Иванов и Любен Чаталов не предявяват правосъден иск към нападателя си, въпреки да имат цялостното право. Инцидентът обаче става една от аргументите героят от „ Всичко е обич “ да вземе решение да се уедини на село.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР