Спешна проверка в сектора на горивата по сигнал на Българската

...
Спешна проверка в сектора на горивата по сигнал на Българската
Коментари Харесай

Спешна проверка в сектора на горивата по сигнал на БПГА

Спешна инспекция в бранша на горивата по сигнал на Българската петролна и газова асоциация, заяви министър председателят Бойко Борисов. Резултати от инспекциите на Национална агенция за приходите и Министерство на вътрешните работи се чакат още на следващия ден.


Контрабандата на цигари е достигнала до рекордно ниско равнище - 4,4% към края на 2018 година Това регистрираха компаниите от сектора. Премиерът Бойко Борисов се закани подобен непоколебим надзор да бъде въведен и в други браншове на стопанската система. Най-много цигари без бандерол се откриват в Свиленград, Хасково, Плевен и Перник.
 Бойко Борисов, министър председател: Политическата воля е значима, значимо е и че сътрудниците в Министерство на вътрешните работи, митници, данъчни, гранична полиция, направиха и потенциал, с който да съумяват да правят тази работа. Всяка дирекция на Терзийски му дава информация какво е арестувано като цигари и алкохол. Сега ще излезе и наредбата за видеонаблюдението и към този момент доста започнаха да скърцат. Целта ни е субективният човешки фактор да бъде редуциран до най-малко, и към този момент имаме 100 % надзор, върху пристанища, рафинерии и търговията по-късно. Усърдно работят службите, моят най по този начин колегиален съвет към всички е да си преведат на 100 % бизнеса в бяло.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР