Спекулира се със срещите в парламента. Може би се дължи

...
Спекулира се със срещите в парламента. Може би се дължи
Коментари Харесай

Горанов: Ще имаме стабилно мнозинство с повече партии, проблемите на служебния кабинет ще застигнат и Радев

" Спекулира се със срещите в Народното събрание. Може би се дължи на ниска политическа просвета ". Така разяснява някогашният финансов министър Владислав Горанов подмятанията за коалиция сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия след лидерската среща пред BGonAir.

" Подобни анонси обезверяват хората на изборите. Очакванията са, че ще има повишение на изборната интензивност с въвеждане на бюлетините. Стабилно болшинство може да се направи с повече партии. Неработещо ще е, в случай че има коалиция сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и " Български напредък ", а от другата страна са " Продължаваме промяната " и " Демократична България ". Корнелия Нинова постъпи вярно като сподели " дайте да седнем всички водачи на масата, а по-късно да приказваме за точки ". С анонса си Борисов сподели, че сме подготвени на разновидности за сформиране на кабинет, само че не непременно, несъмнено. В Германия постоянно се потегля от диаметрално противоположни позиции преди изборите, само че в последна сметка постоянно съумяват да сформират държавно управление. Радев не може да бъде упрекван, че съблюдава конституцията и че партиите не могат да създадат кабинет, а че легитимира хора, които по-късно назова шарлатани. Той чака обединенията да решат разногласията си между тях и не желае да взе участие в разговора сред тях. Колкото и да наподобява устойчиво едно служебно държавно управление, проблеми има и един ден те ще стигнат и до самия президент ", сподели още Горанов. 

" Много сме надалеч от тематиката за президентска република. Това, че Народното събрание има невисок рейтинг, е отражение от метода на правене на политики. С Плана за развиване бяхме подготвени още в държавното управление на Борисов. Тогава бяхме договорили уравновесени решения за въглищната политика. Видя се, че бъдещото ново ръководство е вкарало неща, които не са допустими за българското общество. Ще си носим последствията. Предоговарянето не е невероятно. Трябва да поставим доста старания даже и за средствата, които получихме през предходната година, с цел да бъдат вложени вярно. Поставили сме си условия, за които не сме длъжни. Те затрудняват българския парламент, само че някой си е решил, че са " промени ". Не желая да съм неприятен оракул, само че може да загубим част от парите по Плана за възобновяване ", разяснява някогашният финансов министър.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР