Спекулациите за здравословното състояние на Кейт се въртят от седмици

...
Спекулациите за здравословното състояние на Кейт се въртят от седмици
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън разкри, че е болна от рак /видео/

Спекулациите за здравословното положение на Кейт се въртят от седмици в интернет. 

 

Във видео изказване Катрин споделя, че това е бил „ голям потрес " след „ необикновено сложни няколко месеца ".

 

" През януари претърпях огромна коремна интервенция в Лондон. Тогава се смяташе, че положението ми не е раково. Операцията беше сполучлива, само че след нея тестванията откриха съществуване на рак. Заради това медицинският ми екип ме посъветва да мина курс на превантивна химиотерапия и в този момент съм в ранните стадии на това лекуване. Отне време да се възстановя от интервенцията, с цел да стартира лекуването си ", показва тя в изказването си и благодари на брачна половинка си принц Уилям за поддръжката. 

" С него вършим всичко допустимо, с цел да се оправим уединено със обстановката в името на младото ни семейство ", споделя Кейт.

 

Принцесата на Уелс споделя още, че ѝ е било необходимо време да се оправи с неприятната новина и да заяви на децата си - 10-годишния принц Джордж, 8-годишната принцеса Шарлот и 5-годишния принц Луи. 

Според двореца Кенсингтън видеото е снимано в Уиндзор в сряда. Предполага се, че видеото е било пуснато в деня, в който е почнала великденската почивка на трите деца на Уилям и Кейт, за ги предпазят от публикациите, които биха се появили след новината за болестта на майка им.

 

 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР