Спекулации, спекулации, но проруските агитатори – политически, медийни и пр.

...
Спекулации, спекулации, но проруските агитатори – политически, медийни и пр.
Коментари Харесай

НАТО няма сестра у нас – сто пъти се обясни. Стига фейкове

Спекулации, спекулации, само че проруските пропагандатори – политически, медийни и прочие – не стопират за заливат обществото с отрова, по какъв начин сме щели да станем база на НАТО и американците и съветските ракети да се насочат към нас.

Преди дни в предаването „ Политически НЕкоректно “ поканения от Петър Волгин наблюдаващ Валентин Вацев съобщи: " Русия има военно-техническо превъзходство над Съединени американски щати и НАТО “. Продължава: " Съвсем рационални са упованията България да напусне НАТО. “ За по-сигурно обобщава: „ Днешното българско държавно управление е най-проамериканското през последните 30 години “.

Очевидно други Вацев разчита на шарани, които да се заловен на тази примитивна агитация. Липсват единствено плакати, на които американски бойци се кандилкат пияни от Кока-кола и с нож сред зъбите… Айде холан! XXI век е.

Истината както постоянно, е напълно друга.

НАТО обмисля вероятно увеличение на контингента си в България и Румъния в отговор на скупчването на съветски войски по границата с Украйна. Това го написа в " Дер Шпигел ". Изданието се базира на лична информация, че висшия главнокомандващ на силите на НАТО в Европа ген. Тод Уолтърс бил споделил желанието за укрепването на частите в балтийските страни и Полша, както и разширение на представителството на Алианса и в Румъния и България. Става дума за 1500 души общо в двете страни.

Тази концепция ще бъде разисквана от министрите на защитата на страните от НАТО на срещата на върха в края на юни в Мадрид. Какво ще се реши – не е ясно.

Путинофилите у нас обаче сложиха незабавно каруцата пред коня. Целта е „ простите българи “ да бъдат настроени против Съединени американски щати и НАТО и да венцехвалят „ двойния ни избавител “…

Действителността обезмисля напъните им и вложените средства, без значение от кое място идват. На изборите на 14 ноември 2021 година за парламент „ Русофили за възобновление на Отечеството “ са получили 0.26% от гласовете на отишлите до урните! Това не е просто драматичен резултат, това е присъда .

Показателни са и обстоятелствата, които се премълчават.

На 11 ноември 2021 година беларуският президент Лукашенко разгласи: Да, съветски стратегически бомбардировачи Ту-160 извършват задачи във въздушното пространство на границата на Беларус. Това са бомбардировачи, способни да носят нуклеарно оръжие. Но ние нямаме различен избор. Трябва да виждаме какво се случва оттатък границата ни. Без коментар.

Малко преди този момент, на 19 септември съветският президент Путин съобщи от Кремъл, че е подготвен да изпрати войски на помощ на Лукашенко. Без коментар.

На границата с Украйна сега са дислоцирана над 180-хилядна съветска войска. Официални данни няма, а някои допускат, че броят е много по-голям. Огромен военен флот е струпан в района на Черно море, без да има натовски войски в България и Румъния. Ние си отговорете.

Днес самолети на военнотранспортната авиация на Въздушно-космическите сили на Русия започнаха прехвърлянето на подразделения на десантни войски в Казахстан. Те ще вземат участие в потушаване на митингите против държавното управление и високите цени на горивата. Президентът на Казахстан Касим-Жомарт Токаев се обърнал за помощ към Москва поради размириците. Това станало тази заран, а съветските самолети към този момент летят натам… Дали не е имало към този момент сделка?

Затова се постанова да се изяснява по 100 и повече пъти, че НАТО няма сестра в България, а Русия с изключение на избавител нерядко е и агресор. Тя се аргументира, че пази своите ползи, само че те постоянно са против националните ползи на други страни. Те какво да кажат?

Да не не помни дежурното запитване, което все остава без отговор: Защо, бе, благи съветофили и путинофили, дацата и внуците ви живеят, работт и учат в Съединени американски щати, Франция, Германия, Англия, Скандинавия, Испания и други, а не в Русия? Защо над три трилиона $ на съветски компании и жители са в непознати, а не в съветски банки?

Само запитвам.

И почтено казано, на никой не му е притрябвало да води война против Русия. Обратното, светът желае да работи с Русия, тъй като е голям и неразвит пазар. Полза ще имат всички. Но в Кремъл на някой все му се привиждат агресори. Това е агитация, построена на болестно положение и овехтели канони, наричани кой знае за какво " национализъм ".

Д-р Димитър Попкутуев
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР