Спечелилият Тройната корона Американски фараон прави секс по три пъти

...
Спечелилият Тройната корона Американски фараон прави секс по три пъти
Коментари Харесай

12 изумителни факта от света

Спечелилият Тройната корона Американски фараон прави секс по три пъти дневно и притежателите му вземат по $200 000 за чифтосване, печелейки по $30 000 000 годишно.

Мъж в Шънси, Китай, неотдавна шокиран научил, че „ орехотрошачката “, която е употребил 25 години в действителност е бойна граната. Той схванал за това от листовки за експлозивите, раздавани от полицията. След като предал на управляващите гранатата, станало ясно, че тя към момента била дейна и способна да се взриви.

През 2011г, двама непалци изкачват връх Еверест, по-късно скачат с парашут и кацат на 35км от там. После стигат до Бенгалския залив пешком и с каяк, с което печелят премията Приключенци на годината на National Geographic.

Ако бременна майка страда от увреждане на орган по време на бременността, зародишът може да изпрати стволови кафези, които да поправят увреждането.

Когато кралят на Тайланд е съдил първата си брачна половинка за бракоразвод, тя не е можела да се пази в съда, тъй като законът не разрешава критикуване на краля.

Декстър Холанд, вокал на The Offspring, учи докторантура и е съавтор на научни писания за микро РНК в ХИВ геномите.

Италианското улично куче Фидо е открито ранено и е приютено от служащ във фабрика. Кучето се прибирало на автобусната спирка да чака стопанина си след гибелта му всеки ден в продължение на 14 години.

Бил Гейтс е дарил $28 милиарда от 2007г до момента, спасявайки 6 милиона живота. Той е решен да подари 99% от благосъстоянието си и да остави по-малко от $10 милиона за трите си деца, с цел да „ се научат да се оправят сами “.

Шофьор в Манхатън сложи връх, като мина през 240 поредни зелени светофара.

След като стъпва върху главата на дресьора си, слоницата Мери е обесена от кран. По-късно е намерено, че е имала възпален зъб и неквалифицираният дресьор го е докоснал, което е предизвикало реакцията й.

Валерий Спиридонов, 31-годишен мъж със заболяване на Вердниг-Хофман, е първият доброволец, съгласил се да взе участие в първата трансплантация на глава, която може да бъде осъществена още през декември 2017г.

Новите филми в Холивуд се основават като компании, задачата на което е да губят пари. По този метод актьорите, сценаристите и другите участници в продукцията, на които им е обещана част от облагата, в действителност не печелят нищо, защото филмът, като компания, механически е на загуба.

Това се е случило на индивидът, написал „ Форест Гъмп “. Обещан му е % от облагите на кино лентата, само че не получава нищо, с изключение на $350 000 възнаграждение за лиценз, тъй като филмът (който печели над $700 000) е изгубил пари.

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР