Спазването на правилата за приличие, както и етикет за поведение,

...
Спазването на правилата за приличие, както и етикет за поведение,
Коментари Харесай

Ако искате да сте истинска дама, не правете тези 6 неща

Спазването на разпоредбите за възпитание, както и етикет за държание, в избрани обстановки е това, което отличава добре възпитания човек. Но не всяка жена може да се назова същинска дама. И всичко това е поради типичните неточности, които позволяват дамите, които незабавно могат да скапват усещането. Ще ви представим какво в никакъв случай не вършат същинските дами. Имайте това поради и постоянно бъдете на върха.

1. Носят евтини имитации

Не е належащо да харчите последните си пари за скъпо марково палто. Но копието, даже да е доста положително, не е алтернатива. Определено подправеното ще бъде видяно от хората и това няма да им направи положително усещане. По-добре е да изберете стилни и висококачествени продукти в ценовия диапазон, наличен за вас. Същото важи и за бижутата.

2. Избират облекло, което не е в подобаващия жанр

Не, в противен случай! Няма да намерите същинска дама в облекла с един размер по-голям или по-малък от нейния личен или пък облекло, което не дава отговор на обстановката и стила на мястото, което посещава. Истинската дама няма да облече нещо остаряло, което към този момент е излязло от мода или нещо, което не ѝ стои добре.

3. Изгърбват се

Важно предписание е постоянно да поддържате стойката си. Плосък тил е необикновен знак за вътрешна издръжливост, за разлика от изгърбването което наподобява алармира за прекалено натоварване. Да поддържаш стойката си не е толкоз мъчно, колкото звучи. Редовните извършения са значими, гърбът ще бъде прав, а мускулите - здрави.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР