Спасителните екипи в Калифорния издирват хеликоптер на Корпуса на морската

...
Спасителните екипи в Калифорния издирват хеликоптер на Корпуса на морската
Коментари Харесай

Хеликоптер на морската пехота на САЩ изчезна над Калифорния

Спасителните екипи в Калифорния търсят хеликоптер на Корпуса на морската пехота на Съединени американски щати с петима членове на екипажа на борда, който изчезна през нощта, споделиха военни чиновници в сряда след дни на проливни дъждове в Южна Калифорния, предава Ройтерс, представена от.

Беше обявено, че хеликоптерът CH-53E Super Stallion е просрочен, откакто не е съумял да доближи базата на морската пехота в Мирамар, Калифорния, покрай Сан Диего, откакто напусна военновъздушната база " Крийч " в Невада на към 60 км северозападно от Лас Вегас във вторник през нощта, заяви Корпусът на морската пехота в изказване.

3-то морско авиационно крило координираше акцията за търсене и избавяне с шерифския депаратамент на окръг Сан Диего и гражданския въздушен патрул, споделиха морските пехотинци.

Департаментът на шерифа е декларирал пред ABC News, че е изпратил личен хеликоптер да претърси далечен регион източно от града, откакто е получил позвъняване в 1:50 ч. локално време (11:50 ч. българско време). Хеликоптерът на шерифа не е съумял да доближи региона заради неприятно време, заяви ABC. Департаментът на шерифа сподели, че също е изпратил високопроходими коли да претърсят региона.

Пожарникарите също са реагирали, само че екипажите не са съумели да локализират хеликоптера на морската пехота, споделиха чиновници на Калифорнийската противопожарна работа пред ABC News.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР