Зрителите скочиха срещу подмяната на водещи в Сървайвър“
В седмия сезон

...
<br
>Зрителите скочиха срещу подмяната на водещи в Сървайвър“
<br
>В седмия сезон
Коментари Харесай

Зрители скочиха срещу рокадата на водещи в „Сървайвър“:Джаферович са като брадавици!


Зрителите скочиха против подмяната на водещи в „ Сървайвър “

В седмия сезон на приключенското шоу по Би Ти Ви текат промени. Стана ясно, че водещият Владо Карамазов се сменя от някогашния футболист Ваня Джаферович.

Любимият артист бе лице на риалито за мощни чувства в последните пет сезона.Те всичките бяха продуцирани от компанията на Евтим Милошев. Седмият сезон обаче ще се продуцира от турска компания и тя прави рокада на водещите.

Стартът на седмия сезон на „ Сървайвър “ стартира на 18 февруари. В него ще има два тима, на обществени персони и незнайни играчи.

Ваня Джеферович сяда на стола на Владо Карамазов. Хърватинът победи в петия сезон на предаването, като сграбчи огромната премия от 100 бона.Бе и водещ на онлайн рубриката зад кадър.

Но на формалната страница на „ Сървайвър “ в мрежата доста почитатели скочиха против новината Ваня Джаферович да стане водещ.

„ Загубихте ни като фенове. Дълго време „ Сървайвър “ се свързваше с Владо Карамазов “, “Ама вие съществено ли бе, хора? Тъкмо си харесаш някое предаване и бам,Джаферович изскача оттова “, „ Владо ми харесва много…Аман от тези Джаферович, набутват се на всички места! “, „ Като брадавици са тия Джаферович, не можеш да се отървеш от тях, толкоз са досадни “, са единствено част от отрицателните мнения в обществената мрежа.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР