Соцлидерката смятала за несериозно да коментира постове в социалната мрежаКоя

...
Соцлидерката смятала за несериозно да коментира постове в социалната мрежаКоя
Коментари Харесай

Нинова: Коя е Деси Радева, че да я коментирам

Соцлидерката считала за несериозно да разяснява постове в обществената мрежа

" Коя е Деси Радева, че да я разясня! " Така възкликна Нинова на въпрос за нейния коментар на пост във Facebook на брачната половинка на президента за " предателите ", който тя пусна в деня на пленума, когато стана ясно, че Иво Христов влиза в листата на Българска социалистическа партия.

" Тя не е представител на институция, тя е брачна половинка на Румен Радев, това са персонални връзки, не мога да разясня Facebook " , отсече Корнелия Нинова и акцентира, че Иво Христов остава ръководител на Стратегическия съвет на президента.

" Това приказва, че Румен Радев го почита, че не го е изгонил. Деси Радева е брачна половинка на президента, само че да ме карате политически да разясня диалог във Facebook, не е съществено ", добави водачът на Българска социалистическа партия в изявление за   " Евроком ".

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява и думите на премиера Бойко Борисов за " пълзяща тирания ": 

" Това е принос в международната история! Най-добрият бисер на Борисов! Това е радостна, занимателна преживелица ", съобщи Нинова, представена от " Епицентър ". 

" Президентът Радев знаеше за номинацията на Иво Христов за евролистата на Българска социалистическа партия. Сериозните аргументи да го предложа е общата политика, която споделяме във " Визия за Европа " и " Визия за България ". Ние имаме общи хрумвания за бъдещето на Европа и това е основа за взаимна работа ", сподели Нинова и акцентира, че  " сред Радев и досегашния му шеф на кабинета Христов няма разминавания ".

Тя отхвърли да разяснява връзките си с президента Румен Радев, само че заяви, че той е бил известен за това.

" Говорим си с президента Радев ", съобщи сбито Нинова. / Канал 3

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР