Социално подпомагане“ (АСП) е поискала полицейска закрила за трите внуци

...
Социално подпомагане“ (АСП) е поискала полицейска закрила за трите внуци
Коментари Харесай

Това е вратата към апартамента на ужасите в "Люлин, а вътре...

Социално подкрепяне “ (АСП) е поискала полицейска протекция за трите внуци на умрелия възрастен мъж в ж.к. „ Люлин “. Това оповестиха от пресцентъра на организацията, съобщи " Фокус ".

Както БЛИЦ към този момент писа родителите им са арестувани.

От АСП прецизираха, че когато завърши тази протекция, децата ще бъдат поети от Държавната организация за протекция на детето и ще бъдат настанени някъде.

Извънредно в БЛИЦ! Дядото от жилището на ужасите в " Люлин " е погубен точно на рождения си ден! (СНИМКА 18+)

БЛИЦ напомня , че трупът на 87-годишния Стефан Янев бе открит, а по него има следи от принуждение. На случката бе дадена светлина след излъчването й в предаването " Съдебен спор ", където в следствие дядото не се яви и бе разгласен за търсене. Знаеше се, че щерка му е отправяла закани към него. В момента тя и брачният партньор й са арестувани като обвинени за страховитото ликвидиране.

Това е вратата към жилището, в който са били живеели петимата души - 3-те девойки и двамата родители. Те са обитавали една стая, в която имало единствено едно легло и диван. Вътре било ужасно разбъркано и на всички места имало облекла, разкриха по-рано през днешния ден чиновници на обществено подкрепяне.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР