Социалният министър в оставка Георги Гьоков и вицепремиерът и министър

...
Социалният министър в оставка Георги Гьоков и вицепремиерът и министър
Коментари Харесай

Нинова: За 7 месеца в социалната политика постигнахме неща, за които се борехме последните 10 години

Социалният министър в оставка Георги Гьоков и вицепремиерът и министър на стопанската система в оставка Корнелия Нинова дадоха конференция, на която направиха доклад за свършеното досега в състава на досегашното държавно управление.

" Българска социалистическа партия постоянно е бил общественият дирек. За нас обществената политика е безспорен приоритет. За доста късото време и връхлетяни от доста рецесии, успяхме посредством бюджета да подкрепим фамилии, семейства, младежи, деца, възрастни с 22 милиарда лв.. Тези пари и политики бяха насочени към увеличение на майчинството, безвъзмездни детски градини и ясли, увеличение на пенсиите, поддръжка на работещите, увеличение на броя на фамилиите, които ще получат енергийни помощи през зимата. През цялото време политиката ни бе насочена към слабите, уязвимите, в това число и към хората с увреждания ", уточни Нинова, представена от " Нова телевизия ". 

На идните договаряния за сформиране на държавно управление още веднъж преди всичко ще бъде подложен общественият детайл, добави тя. 

" За 7 месеца в обществената политика постигнахме неща, за които се борехме последните 10 години ", сподели още Нинова и добави, че предпочитан проблем остава инфлацията, цени, приходи, беднотия и неравноправие. Затова тя съобщи, че в договарянията за сформиране на ново държавно управление, ще продължат да бъдат общественият дирек в политиката на България.

“Оценка, която си даваме на общественото министерство е добра. Свършихме добра работа. Аз нямам напрежение за това кой ще е идващият обществен министър стига да продължи в същата посока за поддръжка на хората ”, сподели общественият министър в оставка Георги Гьоков на въпрос каква оценка слага той на работата си. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР