Социалния антрополог Харалан Александров смята, че предстоящите евроизбори са огромен

...
Социалния антрополог Харалан Александров смята, че предстоящите евроизбори са огромен
Коментари Харесай

Харалан Александров: ГЕБ ядоса себе си, БСП ги подвежда интуицията

Социалния антрополог Харалан Александров счита, че идните евроизбори са голям залог за всички политически партии. ГЕРБ съумяха да ядосат на първо място себе си, само че и гласоподавателите с градски, проевропейски, десен профил. Българска социалистическа партия мощно ги подвежда интуицията, има чувство за безпомощен яд и от партията би трябвало да намерят метод да влязат в нещо градивно, съобщи той.
След бурните диспути към измененията в Изборния кодекс, напускането на Народното събрание от страна на левицата и решението за независимо явяване на партиите от " Обединени патриоти " - кой печели и кой губи от всички тези предизборни борби, проучиха пред Българска национална телевизия общественият антрополог Харалан Александров и политологът Първан Симеонов.

Политологът Първан Симеонов разяснява идните по-малко от 100 дни до евроизборите. Според него данните на този стадий от изборите постоянно демонстрират по-видима готовност от страна на Българска социалистическа партия и обичайната лека преднина на ГЕРБ пред всички.

Истината е, че посредством смяната в Изборния кодекс, ГЕРБ и Движение за права и свободи подцениха обстановката, а Българска социалистическа партия я надцениха, при " Обединени патриоти ", евентуално Вътрешна македонска революционна организация ще се опита да завоюва борбата за наследството на Патриотите, уточни той.

Първан Симеонов счита, че Българска социалистическа партия са създали дейно бойкотиране и сега партията продължава да печели, тъй като по нейно предпочитание преференциалното гласоподаване беше върнато.

Харалан Александров разяснява, че позицията на Българска социалистическа партия е на губещата партия, която проектира своята загуба, обвързвана с идеология, европейски авторитет, посока върху цялата популация.

Обществото към момента не е подготвени да се раздели с тях, макар отхвърли на Българска социалистическа партия да се върне в Парламента, добави антрологът.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР