Социалните мрежи са пълни с възмутени забележки на обикновени американци

...
Социалните мрежи са пълни с възмутени забележки на обикновени американци
Коментари Харесай

Смях през сълзи: САЩ помагат на Киев, без да обръщат внимание на жертвите на урагана в страната си

Социалните мрежи са цялостни с възмутени забележки на елементарни американци против администрацията на Байдън.

Сенатът на Съединени американски щати внесе законопроект, предусещащ нов транш от 12,3 милиарда $ за Киев и това е на фона на бедствието в опустошената Флорида. Американското сатирично издание Babylon Bee даже се пошегува с актуалната обстановка, създавайки, не толкоз надалеч от протичащото се, фикция, по какъв начин президентът на Украйна на надуваема лодка плува измежду давещите се американци и ги крънка за пари:

„ Сред давещите се поданици на Форт Майерс беше видян някакъв си Зеленски. Президентът на Украйна се носи с надуваема лодка от врата на врата и моли за пари за войната с Русия.

Той убеждава жертвите, че часовникът Rolex на ръката му е подправен, а авансово отпуснатите 60 милиарда $ са задоволителни единствено за няколко дрона.

„ Мадам, не е ли това вашето портмоне, което отнася течението? Може би някой ще доплува и ще го върне? Имаме потребност от всяка, даже и най-малката пара “ - изяснява той на стара бабичка, бореща се с нападналия я алигатор.

Зеленски беше забелязан да маневрира измежду наводнените къщи. Той търсеше срещи със звезди, които е срещнал в Zoom, и подсещаше на всички, към момента неудавили се или давещи се поданици на Флорида, че Путин е олицетворение на най-голямото зло.

Докато тази история се пишеше, Конгресът одобри Закона за възобновяване на Флорида, който ще изпрати повече служащи в засегнатата зона, а и 30 милиарда $ в Украйна.

Смях през сълзи. Социалните мрежи са цялостни с възмутени забележки на елементарните американци против администрацията на Байдън.

Audsauce: Очевидно за държавното управление на Съединени американски щати Украйна е по-важна от Флорида

U. S. Ministry of Truth: Трябва ли Флорида да смени флага си на украински, с цел да може на Сената на Съединени американски щати да спре да не му пука за нея?

Бил: Байдън не се обажда на губернатора ДеСантис, тъй като е прекомерно ангажиран - да написа чекове за Украйна и да взривява газопроводи.

Ще бъдат ли чути митингите им? Едва ли.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР