Социалните мрежи преляха от реакции веднага след тиражирането на новината,

...
Социалните мрежи преляха от реакции веднага след тиражирането на новината,
Коментари Харесай

Реакциите след номинацията на Карбовски за СЕМ: Това не е виц |

Социалните мрежи преляха от реакции незабавно след тиражирането на новината, че. Това е медийният регулаторен орган, който дава отговор за регулацията на публичните медии Българска национална телевизия и БНР, за онлайн платформите, за медийния плурализъм и за спазването на Закона за радиото и малкия екран.

В последните години Карбовски бе измежду главните проводници на трите огромни талази на дезинформацията - антиджендърството, антиваксърството и проруската военна агитация. При представянето в Българска телеграфна агенция на отчета на Центъра проучване на демокрацията " Пропаганда и дезинформация в предизборната акция " през ноември 2021 година той бе упоменат като един от главните инфлуенсъри, разпространяващи дезинформация в обществените мрежи.

Публикуваме част от реакциите, събрани от обществените мрежи:

Мария Спирова, учител в Оксфорд:   " Има Такъв Народ бе образувана - не се породи непринудено - с една единствена цел. Да срине държавността в България, институция по институция. За броени месеци истерични нищожества с безумно уголемено от тв приемника его и нулевите угризения на подставени лица унищожиха престижа на Народното събрание, смляха няколко министерства и се борят лудо да покорят Българска народна банка.

Сега Има Такъв Народ се е заела и с щурмуването и взривяването на регулаторен орган, чиято функционалност вероятно би забавила тоталната замяна на действителността с перверзно шоу на абсурда и лъжата, в което сценаристите ще могат да се разпореждат с държавния запас на воля, до момента в който ние гинем в окопите на жалките си културни войни. "

Радослав Бимбалов, рекламист: Карбовски е препоръчан за член на Съвет за електронни медии от Има Такъв Народ. Тази вест не е анекдот. Но Има Такъв Народ очевидно е.

Весислава Антонова, основен редактор на сп. " Мениджър ": " Членовете на Съвета за електронни медии, би трябвало да дават отговор на три значими критерия - честност, самостоятелност, подготвеност. С други думи да имат добра известност. Останалото е без коментар. Интелигентните хора сами ще си създадат изводите. "

Ивет Добромиров, пиар:   " Мартин Карбовски - който употребява своите медии, с цел да популяризира антилиберална, антиЛГБТ, антисемистка агитация посредством разпространяване на всички кремълски опорки и цитира всички други медии, които популяризират подправени вести, спуснати от Москва - е номинацията на Има Такъв Народ за член на Съвет за електронни медии. Нещо неразбираемо? Перфектният сътрудник на Соня Момчилова, между другото, известна със същите визии. "

Петър Волгин, водещ, БНР: " Ето това е смислена номинация. Карбовски има доста почитатели. Има и отрицатели. Обаче нещата, които прави, не те оставят апатичен. Предизвикват те. Карат те да мислиш. Запомняш го. Ако просто повтаряш настоящите опорки на властта, в случай че си пудел на ръководещите, няма никакъв смисъл да работиш в медиа. Надявам се, че и в Народното събрание ще има смислени хора, които да поддържат тази номинация на Има Такъв Народ. "

Емил Джасим, преподавател и цивилен деятел: " Слави и Тошко, това е оттатък всяка алена линия. "

Илия Вълков, публицист: " Карбовски е номиниран от Има Такъв Народ за член на Съвет за електронни медии. Ако ще играем тази игра - там да бъдат трудоустроени всички, които направиха публицистиката да звучи срамна специалност. Не са малко и ще е скъпо. Но най-малко може да опазим и това, което е останало крепко. "

Георги Цветков: Военен специалист и учител във Военната академия " Г. С. Раковски ": " Направо да беше препоръчан Петър Волгин!
Някои хора напълно не схващат обстановката, в която се намираме. До нас умират хора, целият цивилизован свят оказва помощ, а тук на ярко се изкарват най-примитивни руски пропагандатори. "

А дали Карбовски ще остане номинация и откакто излезе листата на Белингкат
— Gofretnik (@gofretnika)
Христо Комарницки: " Карбовски член на Съвет за електронни медии? Направо сложете Волгин, хибридчици! "

Може да предложат Каримански за Съвет за електронни медии, а Карбовски за Българска народна банка... също толкоз свястно звучи
— М. (точка)???????????????? (@divini_bg)
Има Такъв Народ предлагат Карбовски за член на Съвет за електронни медии. Защо не напряко Митрофанова? Защо се срамувате, другари, виждаме ви какви сте, дайте до дъно.
— nicodile (@nicodile)

— Gofretnik (@gofretnika)
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР