Социалните мрежи и форуми продължават да жигосват основните политически сили

...
Социалните мрежи и форуми продължават да жигосват основните политически сили
Коментари Харесай

Ротацията е проста работа...

Социалните мрежи и конгреси не престават да жигосват главните политически сили ГЕРБ и ПП-ДБ за тайните им сделки и бракът по сметка, заченат с екстравагантната противоконституционна концепция да основат държавно управление с ротационен министър председател. Участниците в този спектакъл-гротеска са засипани с яд и отчаяние от досегашни симпатизанти, жлъч, подигравка и откровена насмешка. Народното творчество роди всевъзможни мемета, колажи и остроумия, които ДУМА събра за своите читатели. Представяме ви едно към едно разнообразни отзиви и мнения от мрежата, като по-дългите, разбираемо, публикуваме със съкращения. 
Николай Марков:
Иванов, Атанасов, Петков и Василев са към този момент на страната на мафията. И с тях би трябвало да се постъпва като към мафиоти. Това са клиентелисти на режим, който умъртви доста почтени души и погуби милиони ориси. Не може целият български народ да се вдигне на народен протест против мафиотското ръководство на ГЕРБ, а малко по-късно да ни се изяснява, че ГЕРБ са евроатлантическа партия и щели да вършат с тия нарушители евроатлантическо държавно управление. Бих го приел, единствено в случай че признаят, че Европейски Съюз и НАТО са незаконни организации.
Същите като ГЕРБ. Ротацията е елементарна работа, дами и господа. Слагаш две чучела начело за парлама, а всички останали клиентелисти застават чисто голи в стойка сутерен...
 
Кеворк Кеворкян:
Бойко направи несравним компромис - угоди на кирчовци. Обяснението беше, че го прави в името на България/на страната. Можеше да каже, че го прави в името на Народа. Но не го сподели.
Народа отново изпадна някъде. Правилно - той е рисков очевидец. Има и Памет - все в миналото може да ти напомни едно или друго.
Този път откриха цаката на елементарните хора, които към момента са откровено встрастени в политиката. Нямат благосклонност към тях - ще би трябвало да прихванат от цинизма на ротационерите, това е концепцията. И да схванат, че изборите тук към този момент са нещо несмислено и даже излишно.
Трябва да се примирят и с обстоятелството, че и последните останки от възпитание в политиката от дълго време са заровени.
 
Любо Кольовски:
Не се възпалявайте върху тематиката " Ротация ". Казват, че и в други страни имало ротация - Румъния, Ирландия  и т. н. Аз си го представям по-просто: С Пешо комшията пием ракия. Моята ракия свършва.  Изпил съм я. Пешо ми сипва. А аз наливам на Пешо, щото той  е изпил своята ракия. И по този начин, ротацията продължава, до момента в който ракията свърши.
Редица авторитетни конституционалисти споделиха, споделят и ще не престават да споделят, че в Конституцията няма понятия и категории от сорта на " ротационно държавно управление ", по този начин, както няма и " конституционно държавно управление ". Т. н. водачи на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ не знаят ли, не схващат или си мислят, че и ние сме толкоз тъпи, колкото са и те?  
 
Стела Банкова:
Ястреб Тагарев - министър на защитата (разбирай на " войната против Русия " ). Черноморието - военна зона. Полуизлишен става министърът на туризма. 
На фона на проституиращите политици в напор да стъкмят държавно управление не трябва да забравяме, че   за част от основните настоящи лица - Кирил Петков и Асен Василев българският президент сподели: " Ако има повече министри като Кирил Петков и Асен Василев, България няма да е същата, а доста по-добра ".
 
Валентина Милова:
Моите най-искрени съболезнования на всички дали своят вот за Политическа партия и Демократична България!
подигравка Чавдар Николов, фейсбук
На площада, дето протестирахме месеци наред, вашите хора Ристе, Кире и Асен събирали волни пожертвования за подарък на новия си съдружен сътрудник. Изборът на подарък паднал върху бял кон. С него Баце се връща още веднъж във властта. Този път отърване нЕма и не се планува. Бегом марш за поддръжка! И идващия път отново за тях да гласувате! Така или другояче получавате Борисов. Нали от Росенец до през днешния ден пътят все натам води!
Ристе и Асенча са били министри в герберски държавни управления и знаят процедурата. Кире бързо схваща мурафети.
 
Зоя Б. Деянова:
Хайде ми обяснете постепенно! Защо след оставка на държавното управление, до момента имаше нови избори, а като даде оставка Дедо Академик, както споделят спецовете, ще стартира играта изначало: връчване  мандат на първата мощ. Тя си мина по реда, или не? Не би трябвало ли на трета мощ да се даде? Къде написа, че се пази мястото на Герб и Гаргамел.
 
Богомил Бонев:
Коалиционните сътрудници на мутрите си късат ризите, че порочното им зачатие с тези, които щяха да чегъртат, не било никога наложено извън.
Вчера и безполезната за всички Надка го повтори. Не можело да е напън извън, тъй като ние сме били  част от Европейски Съюз и НАТО. 
Следователно сме вътре на това извън.
Но ние сме били и част от Османската империя.
По логиката на предателите и тогава, и в този момент ние сме си вътре. Както и да го погледнеш. 
А те ни го....така да се каже, извън.
 
Георги Йотов:
Върви, Борисов възродени,
към нови шкафчета върви,
с Промяната, таз мощ нова, 
съдбините си възобнови...
На останалите Честит празник!>  >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР