Социалната мрежа блокира радиопредаването в интернет на Стив Банън, бивш

...
Социалната мрежа блокира радиопредаването в интернет на Стив Банън, бивш
Коментари Харесай

Блокираха бивш съветник на Тръмп в Тwitter

Социалната мрежа блокира радиопредаването в интернет на Стив Банън, някогашен старши консултант на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, откакто съобщи, че шефът на ФБР Кристофър Рей и водещият специалист по инфекциозни болести лекар Антъни Фаучи би трябвало да бъдат обезглавени и главите им да бъдат забити на колове пред Белия дом, оповестява CNBC.
Банън направи мненията в четвъртък, до момента в който е под гаранция против 5 милиона $. Срещу него са повдигнати федерални обвинявания, че е излъгал хора да дарят пари за неправителствена група, която работи за строителството на стена по южната граница на Съединени американски щати.
 Тръмп: Не знам какво прави Банън Тръмп: Не знам какво прави Банън
Президентът Доналд Тръмп отхвърли да има каквато и да е информация за хипотетично лъжлива акция за набиране на средства, ръководена...
Говорител на Банън разясни, че не е призовавал Фаучи и Рей да бъдат обезглавени, а е приказвал метафорично с отпратка към кървавите политики по време на династията на Тюдорите в Англия. Представителят добави, че той в никакъв случай не е призовавал за принуждение.
Говорител на прокуратурата в Ню Йорк отхвърли коментар на въпрос дали ще изискат от федерален арбитър в Манхатън да анулира гаранцията на Банън.
Той направи коментара в предаването си " War Room: Pandemic ", до момента в който обсъждаше предполагаем втори мандат на президента Доналд Тръмп.
Банън управлява предизборната акция на Тръмп през 2016 година и служи като старши консултант в Белия дом до уволнението му от американския водач през август 2017 година
 Бивш консултант на Тръмп е задържан за измами със средства за стената по границата с Мексико Бивш консултант на Тръмп е задържан за измами със средства за стената по границата с Мексико
Бившият основен пълководец на Белия дом Стив Банън беше задържан, откакто беше упрекнат в машинация на стотици хиляди донори посредством акция...
" Втори мандат стартира с уволнението на Рей, с уволнението на Фаучи. Сега аз в действителност желая да отида още по-далеч, само че аз съзнавам, че президентът е сърдечен човек и добър човек.
Всъщност бих желал да се върна към времената в Англия при Тюдорите, бих забил главите им на колове, тъкмо, бих ги поставил в двата ъгъла на Белия дом като предизвестие към федералните бюрократи ", разяснява Банън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР