Социалисти от цялата страна се включиха в редица мероприятия по

...
Социалисти от цялата страна се включиха в редица мероприятия по
Коментари Харесай

БСП отбелязва Деня на труда с шествия и събития в цялата страна

Социалисти от цялата страна се включиха в редица мероприятия по случай Деня на труда и на интернационалната работническа взаимност.
В Сливен Българска социалистическа партия означи 1 май с шествие под надпис „ Мир, Труд, Солидарност! ”. В него участваха регионалният шеф Минчо Афузов, общинският ръководител на БСП-Сливен Атанас Делибалтов, ген. Кольо Милев, общински съветници, представители на Младежкото обединяване, членове на партията и симпатизанти. Те минаха през пешеходната зона на града и сервираха цветя пред паметника на Съби Димитров.
В Кюстендил социалистите сервираха цветя пред родната къща на Георги Горанов, създателят на музиката на „ Дружна ария ”. Те поздравиха присъстващите във връзка Деня на труда със слово, в което означават значимостта на празника.
„ Свидетели сме на небивала нравствена и духовна рецесия, на опит да бъде заличена нашата българска еднаквост, да бъдат посечени славянските ни корени. Ще го допуснем ли? От нас зависи. Ние сме повече и сме мощни. Трябва да си допускам! Трябва да преодолеем страха, апатията, съмненията, би трябвало да бъдем солидарни, да бъдем дружно! “, се споделя още в словото.
В Благоевград социалистите също означиха 1 май, като сервираха цветя пред паметника на Димитър Благоев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР