Социалистът Славчо Велков направи изявление след вчерашното заседание на парламентарната

...
Социалистът Славчо Велков направи изявление след вчерашното заседание на парламентарната
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Искат изслушване на шефа на бюрото за СРС, подслушвал журналисти, политици и магистрати

Социалистът Славчо Велков направи изказване след вчерашното съвещание на парламентарната Комисия за надзор на СРС-та и службите за сигурност.

На съвещанието участваха представител на Висш съдебен съвет, основният прокурор Сотир Цацаров, зам.-министър на вътрешните работи и др.колеги. Предметът бе чуване и приемане на отчета за работата на Националното бюро за надзор на СРС и той бе единомислещо признат. В хода на съвещанието бяха сложени и въпроси към ръководителя на бюрото господин Бойко Рашков, един от които бе за нерегламентирано подслушване на, изтъквам: политици, магистрати и публицисти. Рашков отговори общо на въпроса, без да конкретизира имена, уточни Славчо Велков.

Във връзка с обстоятелството, че ние установяваме тревожни обстоятелства и данни към това изказване по медиите и към активността на бюрото, обвързвана с процедурата на предпазване от използване на СРС, включително заличаване и неунищожаване и благоприятни условия за нерегламентирано потребление, ние желаеме чуване на ръководителя на националното бюро на съображение член 113 от правилника на закрито съвещание в зала в интервала 29 ноември-2 декември, разяснява още той.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР