Соня Васи отново е соло, след като се е разделила

...
Соня Васи отново е соло, след като се е разделила
Коментари Харесай

Соня Васи остана без мъж! След 10-годишен романс се раздели с Тодор Бандев

Соня Васи още веднъж е соло, откакто се е разделила с Тодор Бандев след 10 години връзка, научи HotArena.

Варненката споделила с другари, че е извънредно разочарована от мощния пол. Тошко към този момент не се справял с високите житейски летви, поставяни пред него от Соня. И в този момент тя предпочитала да се концентрира оптимално в тенис кариерата на щерка си Бриана, която съгласно нея била орисана да стане втората Мария Шарапова, писа „ Галерия “.

Соня и Бандев се срещат в София през 2009 година, откакто тя прекарала няколко години без гадже. Васи толкоз бързо си губи мозъка по него, че незабавно го кани в Калифорния – да бъде мъжът до нея и наставник за Биби на корта.

Тя не стопира да поддържа връзка с всичките си някогашни. Най-близка е с бащата на детето й – Брейди Андерсън, който в този момент е от най-маститите мениджъри в този спорт. Именно той е индивидът, който обезпечава спокойствието и лукса на Соня и Бриана.

Предишните си ги е употребила за най-различни цели, като най-важната от тях била да пробие като певица. През леглото й са минали Благовест Аргиров (от братя Аргирови), Пол Стен от „ Кис “, Мат Соръм от „ Гънс енд роузес “, Фред Дърст от „ Лимп Бизкит “ и други.

Все още се носят легенди и митове по тази причина до каква степен се е разпростирало познанството й с Жоро и Васил Илиеви.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР