Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукАтанас Атанасов, ДСБ: “Много му

...
Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукАтанас Атанасов, ДСБ: “Много му
Коментари Харесай

Парите не миришат! Да видим сега кой е бил „прегърнат“ от Бойко Борисов

Соня Колтуклиева, фейсбук
Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук
Атанас Атанасов, ДСБ: “Много му се желае на Бойко да ни прегърне, само че няма да се случи. Който е прегърнат от Бойко, си отива от политиката. ” (Офнюз).

Бойко Борисов не е гнуслив, може и да желае да ви прегърне в името на България, разтърсвана от рецесии, мъчно възстановяваща се след пагубното 7-месечно ръководство на порочната коалиция ПП-БСП-ДБ-ИТН. Но не ми се има вяра да понесе неприятния мирис, предаван от политическите оригвания на Атанас Атанасов и Христо Иванов. Затова уточни контактьори – Соломон Паси и Росен Плевнелиев, доста непосредствен другар на Иво Прокопиев, наставник на “Да, България ”.

Да забележим в този момент кой е бил “прегърнат ” от Бойко.

Христо Иванов – министър на правораздаването от квотата на ГЕРБ, в кабинета “Борисов 2 ”; изловен в рискови връзки с Маджо и Пламен Бобоков, персоналният олигарх на президента Румен Радев.

Трайчо Трайков, министър на стопанската система, енергетиката и туризма в кабинета “Борисов 1 ”, претендент за президент и кмет на “Средец ” от Демократична България.

Атанас Атанасов, народен представител от Реформаторския блок, съдружен сътрудник на ГЕРБ.

Радан Кънев, съпредседател на Реформаторския блок, съдружен сътрудник на ГЕРБ, евродепутат от ДСБ, основател на антибългарска декларация на Екологичен потенциал, дружно с Елена Йончева, евродепутат от Българска социалистическа партия.

Миглена Кунева, съпредседател на Реформаторския блок, вицепремиер и министър на образованието в кабинета “Борисов 2 ”.

Калина Константинова, вицепремиер от Политическа партия и Божидар Божанов, министър от Демократична България – в кабинета “Петков ”, някогашни платени съветници на Румяна Бъчварова, вицепремиер, министър и народен представител от ГЕРБ.

Асен Василев, министър на стопанската система, енергетиката и туризма в служебния кабинет на президента Росен Плевнелиев, повдигнат от ГЕРБ, министър в кабинета “Борисов 1 ”. Асен Василев е получил добър консултантски хонорар от Булгартабак, до момента в който негов сибственик е Делян Пеевски, народен представител от Движение за права и свободи. А пък седящият зад него в пленарна зала Радостин Василев, някогашен министър от Има Такъв Народ (партията на Слави Трифонов, бивш непосредствен другар на Бойко Борисов), уредил се след изменничество с депутатско място в Политическа партия, е юрист на ФК “Арда ” Кърджали, финансиран от Фуат Гювен, турски предприемач, непосредствен до Движение за права и свободи. Сега, съгласно глашатаите на “Продължаваме смяната ”: ГЕРБ и Движение за права и свободи са им смъртни врагове. Парите не миришат, нали?!

… Щом сте се вторачили по този начин яростно в предишното на Вежди Рашидов, надникнете и в личното си минало. Всеки има право на смяна и катарзис. Но без да се пробва да се изкара целият в бяло с клонка от маслина, без да претендира да има монопол над демокрацията и смяната.

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР