Соня Колтуклиева, фейсбукГледам във Фейсбук, че набъбва като безглутенов кекс

...
Соня Колтуклиева, фейсбукГледам във Фейсбук, че набъбва като безглутенов кекс
Коментари Харесай

Може ли да говори Теодора Генчовска ?


Соня Колтуклиева, фейсбук

Гледам във Facebook, че набъбва като безглутенов кекс ползата на публиката по следния въпрос: “Може ли да приказва Теодора Генчовска ”?

По подигравка на ориста тя е министър на външните работи и още е на независимост – в смисъл, че не е задържана от “модната полиция ” за невъобразимото тъпчене на обикновените правила на положителния усет.

Реших да ревизира дали Теодора Генчовска може да приказва, в действителност. Открих нейно изявление в Славчовата телевизия – там тя е показана като специалист по въоръжените сили и защитата. Оставям настрани, че гълта гласни и приказва небрежно-нахакано като гимназистките, които, на огромното междучасие, се крият зад учебното заведение да пернат по един фас и да си опишат клюките…

И Теодора Генчовска като цялото президентско войнство: дрън-дрън та пляс за “последните 12 години ” – какъв брой била занемарена и неглижирана тематиката за защитата. О, Боже! Ама вЕрно ли?!

Аз мисля, че ушите ни проглушиха с “Грипен ”-ите и Ф-16, със договорката за изтребителите; с подводниците и с бюджета на армията… то бяха закрити парламентарни съвещания, то бяха телевизионни дискусии… Армията беше превъоръжена по натовските стандарти… Та значи, Теодора Генчовска може да приказва, обаче – не знам дали не е глуха.

И още нещо значимо: “през последните 12 години ” нейният наставник ген.Румен Радев беше висш главнокомандващ; беше пълководец на Военно-въздушните сили, а втората му брачна половинка – PR на Военно-въздушните сили; нейният настойник ген. Стефан Янев беше президентски консултант по защитата и длъжностен министър на защитата (2017 г.). Самата външна министърка беше основен специалист към президентската администрация, която се “засече ” 4 и половина години с ръководството на Бойко Борисов и ГЕРБ.

Альооо, Теодора Генчовска да не би да твърди, че ген.Радев и ген.Янев по през целия ден са чоплели семки на плаца и не са повдигали тематиката за защитата и въоръжените сили?! Сакън!

Ей, министрите на негово генералско великолепие, нямате връзка с основния мозък, ей!

И един печален финал… За Станислав Трифонов, просто Слави. Президентът Радев му натресе Теодора Генчовска – тази клета женица е от квотата на “Има подобен народ ” в държавното управление. Нейната вопиюща неплатежоспособност ще скандализира обществото все по-често и все по-страшно на фона на интернационалните разтърсвания с полъх на война.

Президентът Радев торпилира гласуването на държавно управление на “Има подобен народ ”. Президентът Радев сътвори “Продължаваме смяната ”, която направи електорална липосукция на “Има подобен народ ” – от първа политическа мощ, партията се срина на пето място, за броени седмици, освен това без да е била във властта.

Не знам какво има сред Румен Радев и Слави Трифонов. Но каквото и де е, то е зловредно за шоумена-политик, който лети в политическото пространство стремглаво надолу, без защитен парашут.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР