Солидни приходи от уроци по йога си докарва в САЩ

...
Солидни приходи от уроци по йога си докарва в САЩ
Коментари Харесай

Щерката на Илия Павлов дере по 300 долара за урок по йога

Солидни доходи от уроци по йога си докарва в Съединени американски щати дъщерята на убития началник на корпорацията „ Мултигруп “ Илия Павлов – Паола, научи HotArena.

Паола, или Пипи, както всички я назовават в Съединени американски щати развива сполучлив бизнес, в който главната активност са уроци по йога и уелнес практики за реализиране на съвършенство в духовния и физическия живот. Невъзможността за групови сеанси принудила Паола да акцентира на самостоятелните занимания с почитателите на източно подготвителни практики. Според познавачи на сектора цената за един час, извършен в подобен режим, е няколко пъти по-висока от образование в клас с доста курсисти. В формалния си уебсайт Паола категорично акцентира, че организира образованието на клиентите си в безвредна среда и групи с не повече от трима души.

Цените на младата йога учителка вървят от 180 до 300 $ за подготовка според от продължителността на сеанса, демонстрират данни на формалния уебсайт на Паола Павлова. 60-минутна сесия коства 180 $, а цената за час и половина скача до 300 $. В програмата има и специфични занимания, като едно от най-атрактивните е йога булчинско празненство, чиято цел е духовно и физическо стабилизиране на участниците против сумата от 300 $ на човек.

Паола споделя с почитателите си, че практикуването на йогата я извадило от дълбоката меланхолия в юношеството, в която е попаднала след разстрела на татко й през 2003 година в София, който тя умъртви едвам 12-годишна, писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР